Lorenz Larkin cunoscut si dupa porecla “The Monsoon” este de neinvins si va lupta la evenimentul, Strikeforce Challengers 19, impotriva lui Nick Rossborough. Recent a implinit 25 de ani si este considerat un luptator de perspectiva la Strikeforce.

 

Larkin mai are inca 8 frati, el fiind cel mai mic. Inca din copilarie dorea sa practice sporturi de contact, insa tatal sau i-a interzis, fiindu-i frica sa nu fie ranit.

 

La 12 ani s-a apucat de box, insa nu avea voie sa concureze, ci doar sa invete tehnica. Si in adolescenta s-a lovit de impotrivirea tatalui sau, acesta refuzand sa ii semneze cererea de participare la competitii, fiind inca minor.

 

In 2008, Larkin a participat la primul sau turneu de box, The Desert Showdown, din California, unde a castigat toate meciurile, si a devenit campionul categoriei sale. Uitandu-se la MMA, s-a gandit ca nu ar fi rau sa incerce si el. Astfel a inceput antrenamentele cu un prieten.

 

La scurt timp s-a mutat in Kentucky, unde si-a inceput cariera de luptator amator de MMA. Castigand mereu, a ajuns rapid la performanta de 10-0, inainte de a se intoarce acasa, pentru a concura la pro.

 

Acesta a devenit vizibil in lumea luptatorilor, dupa victoriile recente impotriva lui Scott Lighty si Gian Villante la Strikeforce.

Leave a comment