Locație


Adresa Agon, pentru orice întrebare îți stăm la dispoziție! Îți vom răspunde la orice întrebare în cel mai scurt timp posibil.

Ne puteți scrie si pe Facebook sau Instagram!

Email: agonbjj@gmail.com

Tel: +40724204245
Adresa: Calea Crangasi nr. 87, incinta Itaoui Center (click pentru adresa Agon pe Moovit), etaj 4. Complexul este dotat cu lift!

La doar 4 minute de stația de metrou Crângași și stația de tramvai Piața Crângași.

Secțiunea de întrebări frecvente:

Cum știu ce disciplină este ideală pentru mine?

În funcție de modul în care vrei să te antrenezi, vei putea să te orientezi către stiluri care cuprind elemente de contact sau partea de luptă la sol sau chiar si o combinație între cele două. În principiu ai nevoie să te cunoști și să știi ce arte marțiale îți plac, iar noi te vom îndruma corespunzător.

Pot să încerc o clasă privată?

Sigur că da! Antrenorii noștri oferă clase private la orice disciplină. Fiecare clasă concepe o taxă pe care o poți discuta cu antrenorul tău.

Aș vrea să particip, dar ar fi prima data cand fac un sport de contact. Ce să fac?

Respira adânc! Pentru oricine prima clasă poate să pară o provocare, noi am început la fel ca tine. Fiecare clasă este una prietenoasă pentru fiecare participant, chiar dacă nu ai experiență, Agon este locul ideal unde să începi arte marțiale.

Ce echipament îmi trebuie?

O pereche de pantaloni scurți și un tricou sunt suficiente. Pe langa asta ai nevoie de apă și un prosop. După clasă antrenorii te vor îndruma în funcție de specificul sportului.

Oferiți reduceri pentru elevi sau studenți?

Abonamentele noastre cuprind reduceri pentru elevii și studenții care vor să se antreneze alături de noi.

Există pachete să cuprindă două discipline?

Desigur, oferim reducere de 50% la a doua disciplină. De exemplu, BJJ + MMA, reducerea pentru a doua disciplină este de 50%, astfel BJJ (100%) + MMA (50%).