BJJ pentru copii, locul unde își descoperă potențialul

Importața claselor de bjj copii este una considerabilă. Copilul are abilitatea de a acumula foarte multe învățături și disciplina. De asemenea, cele mai semnificative învătături pentru un copil sunt dezvoltate prin atingere conform studiilor.

bjj copii agon

La Agon am dezvoltat un cadru foarte prietenos în care copilul acumulează constant învățături și se descoperă cu fiecare antrenament. Antrenamentele sunt coordonate de Petre Gîtlan, fiind unul dintre cei mai excepționali copetitori, dar și un antrenor cu multă răbdare și atent la nevoile fiecărui copil.

Echipament necesar BJJ Copii

  • Pantaloni scuți (fără fermoare sau buzunare)
  • Tricou sport (să nu fie foarte larg)
  • Opțional (proteză, prosop)

Despre Petre Gîtlan, coordonatorul grupei

Petre Gîtlan Jiu Jitsu Agon

Petre este un antrenor foarte apreciat de copii care vin la grupă. Secretul lui Petre este unul simplu, dar eficient, clasele sunt organizate în așa fel încât fiecare copil învață în timp ce se distrează și stabilește conexiuni cu ceilalți colegi.

Suntem convinși că la clasele lui Petre copilul dumneavoastră va ajunge să învețe noi abilități și asta îl va ajuta chiar și la grădiniță sau școală

Care sunt beneficiile?

Jiu Jitsu pentru Copii

Ne bucurăm ca ai întrebat! Prin Brazilian Jiu Jitsu, copilul dumneavoastră își va dezvolta încrederea și puterea de concentrare. Jiu-Jitsu este un sport fără lovituri care dezvoltă fizicul și mintea. Fiind considerat ca un joc de șah, stimulează gândirea creativă și răbdarea.