Antrenor Personal Agon și ajungi la performanțele dorite!Antrenor personal AGON

1) Antrenorul personal este acea persoana care te poate ajuta sa faci dintr-un sport un stil de viata.

Un antrenor personal calificat, are cunoștințele adecvate pentru a te ajuta sa-ți îmbunătățești calitățile motrice, rezistenta cardio-respiratorie, forța si rezistenta musculara, a structurii corporale si a flexibilității corpului tău. Dincolo de asta, are pârghiile necesare sa te motiveze sa-ți depășești propriile bariere.
Un antrenament individual sau de grup restrâns. Va fi ca o treapta pentru tine sa poți trece peste o serie de posibile bariere psihologice care te împiedica, de obicei, sa-ți continui antrenamentele.

2) Cu un îndrumător, antrenamentele tale sunt flexibile in functie de timp si locatie

Timpul este un factor esențial in viata fiecăruia dintre noi si de multe ori. Programul nu ne permite sa introducem antrenamentul de care avem nevoie in funcție de orarul claselor din cadrul unei săli. Motiv pentru care un antrenor personal Agon iți poate oferi posibilitatea sa alegi de comun acord intervalul orar potrivit astfel încât sa fie in acord prioritățile tale.
Locația de asemenea poate fi oricare, in funcție de tipul antrenamentului si timpul alocat. Aceasta poate fi la o sala, in aer liber sau la domiciliul dumneavoastră. In funcție de specificitatea antrenamentului, antrenorul personal are in dotare echipamentele minime pentru antrenament.

3) Un antrenor personal te poate ajuta sa-ti aduci echilibrul prin ce cei trei factori esentiali: miscare, alimentatie si somn.

Pentru a creste calitatea vieții, ai nevoie de cel puțin 3 elemente, care lucrează sinergic si te ajuta sa-ți crești calitatea vieții.
Mișcarea fizica ajuta la îmbunătățirea reacțiilor corpului in diferite activități.
Alimentația potrivita iți oferă ceea cea ai nevoie pentru a susține activitățile fizice.
Somnul este principalul vector de refacere naturala după efortul fizic si intelectual. Somnul este singura forma naturala de reglare a funcțiilor metabolice.
Aceste trei elemente sunt indispensabile pentru performanta ta, indiferent daca vorbim despre performanta fizica, emoțională sau mentala. Cunoștințele antrenorului personal va poate ajuta sa va calibrați acești trei parametrii astfel încât randamentul in scopul propus sa fie optim.

De ce Antrenor Personal AGON?

Agon BJJ

Asta insemana că:

  • antrenamentele de MMA, de exemplu, sunt suficient de intense astfel incat corpul tau sa capete un tonus muscular si conditie fizica;
  • versatilitatea antrenamentelor te ajuta ajuta sa-ti dezvolti abilitati pe care nu le poti dezvolta intr-o sala cu greutati;
  • specificul antrenamentului te ajuta sa iti dezvolti capacitatea de a face fata unui agresor;
  • cunostintele si abilitatile obtinute iti pot oferi incredere mult mai mare in fortele proprii atunci cand e vorba de un pericol;
  • te ajuta sa intelegi nu doar limitele corpului din punct de vedere al efortului fizic ci si din punct de vedere al depasirii fricii de a fi lovit;.

Activitățile fizice sunt de multe tipuri si toate sunt benefice, in funcție de scopul celui care le practică. Totuși, sunt unele activități care iți pot oferi mai multe avantaje, te pot ajuta sa-ți dezvolți mai multe abilitați.

Acestea sunt doar o parte din calitatile antrenamentelor cu specific de lupta.
Pentru a le descoperii, contacteaza-ne si incearca un abonament cu un antrenor personal!