AGON un singur club care unește o multitudine de arte marțiale. Clase arte martiale, cunsultă programul.

Avem clase pentru stilul tău preferat! În fiecare zi te poți antrena sub îndrumarea antrenorilor noștri.

Jiu-Jitsu Brazilian

Unul dintre cele mai importante stiluri pentru evoluția sporturilor precum MMA, lupta la sol necesită mulă inteligență și de cele mai multe ori jiu-jitsu este comparat cu un șah.

mma cristi iorga

MMA (Arte Marțiale Mixte)

Artele marțiale mixte sunt dovada clară că fiecare artă a dus la o dorință de a crea un sport complet. MMA-ul este unul dintre cele mai complexe și intense sporturi de contact. Îți vei împinge limitele și vei ajunge în cea mai bună formă!

agon

Kickboxing

Prin kickboxing vei învăța să alternezi între loviturile de brațe și cele de picioare. Fiecare antrenament este desăvârșit și ideal pentru arsul caloriilor. Vei arede peste 800 de calorii la fiecare clasă!

boxing agon

Box

Înveți arta nobilă a boxului și îți construiesti o strategie care să te reprezinte. Deși sunt permise doar loviturile de pumn, boxul devine foarte complex cu o strategie bună!

Karate

Dă-i copilului tău puterea și disciplina de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă. Cei mici învață lucruri noi în timp ce socializează cu colegii lor, devin mai disciplinați și mai răbdători atat cu ei cât și cu ceilalți. Antrenorii clubului Agon îi vor ajuta să se dezvolte cu fiecare pas!

autoapărare

Autoapărare

Clubul Agon are clase dedicate oamenilor care vor să își învingă frica de un posibil atac și de asemenea veți lucra diverse tactici de evitare sau chiar imobilizarea atacatorului sau a atacatorilor.