Să fii antrenor la Agon înseamnă să oferi cea mai bună îndurmare și supraveghere sportivilor

Întodeauna vei găsi la Agon un antrenor care să te ajute în a ajunge în formă dorită. Atent la modul în care exersezi fiecare tehnică și gata să te îndrume cu fiecare ocazie.

MMA

George Stanciu MMA antrenor la Agon

George Stanciu

George este centura neagra Sei Budokai si centura neagră în Jiu-Jitsu Brazilian sub Xande Ribeiro. Clasele de MMA predate de George sunt ideale pentru a dezvolta o strategie atât în picioare cât și la sol. George este unul dintre cei mai apreciați antrenori de MMA din Romania, avand una dintre cele mai creative viziuni de predare.

Stefan Duminica MMA Agon

Ștefan Duminică

Ștefan este antrenorul claselor de începători și intermediari. Clasele lui Ștefan pun accentul pe tehnici specifice de striking și grappling specific pentru MMA, modul în care Ștefan predă este eficient și prietenos pentru toată lumea.

Cristi Iorga MMA

Cristi Iorga

Cristi este unul dintre cei mai formidabili competitori în cușca de MMA. Experiența de 20 de ani în arte marțiale și viziunea l-au ajutat să ajungă foarte cunoscut în competițiile locale și internaționale. Cristi a devenit campionul lightweight al galei Heroes. Una dintre cele mai importante gale de MMA din România! Mai presus de toate, MMA-ul este pasiunea lui Cristi și te va ajuta să ajungi în cea mai bună formă la antrenamentele de MMA de dimineață sau la clasele private.

Raluca Dinescu Agon

Raluca Dinescu

Raluca Dinescu este prima campioană a României la IMMAF, centură maro în BJJ sub Octav Anechitei. Cu o experiență foarte vastă în sporturi de striking și de grappling, Raluca ajută pe toată lumea în a ajunge în cea mai bună formă. Principalele clase la care Raluca predă sunt cele de BJJ pentru copii, dar și cele de MMA.

BJJ

Octav Anechitei Jiu-Jitsu Agon

Octav Anechitei

Octav are o experiență de peste 20 de ani în multiple arte marțiale. Antrenor la Agon, centură neagră sub Xande Ribeiro și te va ajuta să îți dezvolți un Jiu-Jitsu excelent. Clasele lui Octav combină un Jiu-Jitsu ușor de adaptat în lupta pentru takedowns sau la sol.

Mazareanu Marius Jiu-Jitsu Agon

Marius Măzăreanu

Marius predă la clasele de Baze în Jiu-Jitsu unde orice sportiv poate învăța jiu-jitsu cu ușurință. Marius a început o nouă clasă de autoapărare, centura neagră i-a fost înmânată de Xande Ribeiro, fondator Six Blades Jiu-Jitsu.

Spac Marius Jiu Jitsu Agon

Șpac Marius

Marius este unul dintre cei mai dinamici competitori de jiu-jitsu brazilian din cadrul clubului. Multiplu medaliat la competițiile interne și internaționale, vicecampion mondial în grappling și cu experiențe notabile în cușca de MMA. Marius predă la clasele de Jiu-Jitsu de dimineață, unde aduce experiențele de la competiții și predă noi strategii pentru un jiu-jitsu mai strategic.

Petre Gîtlan Jiu Jitsu Agon

Petre Gâtlan

Este antrenorul claselor de BJJ pentru copii, centura neagră și competitor la nivel înalt. Petre este un profesor foarte bun și reușește de fiecare data să facă un antrenament interesant pentru cei mici.

Kickboxing

Bogdan Stanciu Kickboxing Agon

Bogdan Stanciu

Bogdan este antrenor la Agon și coordonează clasele de kickboxing. A dedicat o mare parte din timp competițiilor și rezultatele sale au fost excepționale. De asemenea, predarea și munca constantă l-a ajutat să devină un antrenor foarte bun care ajută orice sportiv indiferent de vârstă să ajungă în formă.

Box

Radu Darie Antrenor Box

Radu Darie

Radu este antrenor la Agon pentru clasele de box. Experiențele din ring care l-au ajutat să de dezvolte un stil de predare apreciat de toți sportivii care ne trec pragul. Clasele lui Radu sunt ideale pentru cei care doresc să fie inițiați în nobila artă a boxului!

Karate

Dragos Varzaru Karate Agon

Dragoș Vărzaru

Dragoș este antrenorul grupelor de karate . Dragoș este un membru foarte important în dezvoltarea clubului! Mereu atent la cei mici pentru a îi ajuta să își atingă potențialul și să învete ce înseamnă disciplina și munca de pe saltea.