De ce un antrenor personal?

:

1) Antrenorul personal este acea persoana care te poate ajuta sa faci dintr-un sport un stil de viata.

Un antrenor personal calificat, are cunostintele adecvate pentru a te ajuta sa-ti imbunatatesti calitatile motrice, rezistenta cardio-respiratorie, forta si rezistenta musculara, a structurii corporale si a flexibilitatii corpului tau si dincolo de asta, are parghiile necesare sa te motiveze sa-ti depasesti prorpriile bariere.
Un antrenament individual sau de grup restrans va fi ca o treapta pentru tine sa poti trece peste o serie de posibile bariere psihologice care te impiedica, de obicei, sa-ti continui antrenamentele.

2) Cu un antrenor personal, antrenamentele tale sunt flexibile in functie de timp si locatie

Timpul este un factor esential in viata fiecaruia dintre noi si de multe ori, programul nu ne permite sa introducem antrenamentul de care avem nevoie in functie de un orarul claselor din cadrul unei sali motiv pentru care un antrenor personal iti poate oferi posibilitatea sa alegi de comun acord intervalul orar potrivit astfel incat sa fie in acord prioritatile tale.
Locatia de asemenea poate fi oricare, in functie de tipul antrenamentului si timpul alocat. Aceasta poate fi la o sala, in aer liber sau la domiciliul dumneavoastra. In functie de specificitatea antrenamentului, antrenorul personal are in dotare echipamentele minime pentru antrenament.

3) Un antrenor personal te poate ajuta sa-ti aduci echilibrul prin ce cei trei factori esentiali: miscare, alimentatie si somn.

Pentru a creste calitatea vietii, ai nevoie de cel putin 3 elemente, care lucreaza sinergic si te ajuta sa-ti cresti calitatea vietii.
Miscarea fizica ajuta la imbunatatirea reactiilor corpului in diferite activitati.
Alimentatia potrivita iti ofera ceea cea ai nevoie pentru a sustine activitatile fizice.
Somnul este principalul vector de refacere naturala dupa efortul fizic si intelectual. Somnul este singura forma naturala de reglare a functiilor metabolice.
Aceste trei elemente sunt indispensabile pentru performanta ta, indiferent daca vorbil despre performanta fizica, emotionala sau mentala. Cunostintele antrenorului personal va poate ajuta sa va calibrati acesti trei parametrii astfel incat randamentul in scopul propus sa fie optim.

De ce Fight Personal Trainer?

Activitatile fizice sunt de multe tipuri si toate sunt benefice, in functie de scopul celui care le practica. Totusi, sunt unele activitati care iti pot oferi mai multe avantaje, te pot ajuta sa-ti dezvolti mai multe abilitati,
Deleted: De exemplu, sporturile de lupta, sunt activitati ideale de fitness, in sensul deficitiei care nu-ti face doar corpul frumos au si calitatea de a-ti dezvolta capacitati de autoaparare si dezvolta increderea in sine. Asta insemana ca:

    • antrenamentele de MMA, de exemplu, sunt suficient de intense astfel incat corpul tau sa capete un tonus muscular si conditie fizica;
    • versatilitatea antrenamentelor te ajuta ajuta sa-ti dezvolti abilitati pe care nu le poti dezvolta intr-o sala cu greutati;
    • specificul antrenamentului te ajuta sa iti dezvolti capacitatea de a face fata unui agresor,
    • cunostintele si abilitatile obtinute iti pot oferi incredere mult mai mare in fortele proprii atunci cand e vorba de un pericol:
    • te ajuta sa intelegi nu doar limitele corpului din punct de vedere al efortului fizic ci si din punct de vedere al depasirii fricii de a fi lovit;.

Acestea sunt doar o parte din calitatile antrenamentelor cu specific de lupta.
Pentru a le descoperii, contacteaza-ne si incearca un abonament cu un antrenor personal!