Fondat în 2011

Bine ați venit pe pagina Clubului de Arte Martiale Mixte AGON!

Clubul Sportiv de Arte Martiale AGON a luat ființă în 2011 ca asociație sportivă,  din pasiunea pentru sport, disciplină și sănătate. Antrenamentele se adresează tuturor iubitorilor de sport, indiferent de etnie, sex sau vârsta. Este important ca acestia să îndeplineasca condițiile medicale și să respecte regulamentul de ordine interioară a clubului.

Antrenamentele se desfășoară în regim de inițiere și performanță, Clubul Agon oferind o varietate de discipline, fiind cel mai polivalent club din tară, cu participări și rezultate internaționale la: MMA, BJJ, Grappling, Kempo și SUMO. Activitatea se desfăsoară într-o  dotată cu numeroase echipamente, iar antrenorii noștri se vor asigura că vei ajunge la rezultatele mult dorite.

Clubul nostru este afiliat Federației Române de Box,  FederațieI Române de Judo și Federației Române de Kempo. De asemenea, AGON este membru fondator al Federației de Arte Marțiale Mixte – MMA și al Asociației Pro BJJ.

Performante notabile
  • Singurul titlu de Campion Mondial de MMA Unificat  (IMMAF -WMMAA) – Raluca Dinescu – Bahrain 2018

  • 2 medalii de bronz la Campionatul Mondial de MMA – Raluca Dinescu și Cristian Iorga – Las Vegas 2016

  • 2 titluri de Vice-campion European de MMA – Raluca Dinescu – Birmingham 2015 și Praga 2016

  • Vice-campion Mondial de GRAPPLING -Șpac Marius – Nur Sultan 2019

  • Vice-campion European de Grappling – Cristian Iorga – Bucuresti 2019

  • Medalii la nivel național și internațional la Brazilian Jiu-Jitsu

Antrenamente:

Grappling & Jiu Jitsu Brazilian (BJJ)

Se bazează pe ducerea luptei la sol și folosirea tehnicilor articulare sau a strangulărilor pentru a finaliza lupta. Ideea de bază este aceea că atributele fizice precum greutatea, forța explozivă, alonja etc. pot fi mult mai ușor compensate prin tehnică în lupta la sol. Deși BJJ-ul se aseamănă cu Judo, date fiind originile acestor sporturi, în Judo regulamentul îl forțează pe sportiv să se axeze pe proiectări. În BJJ însă, regulamentul îl îndreaptă pe practicant spre lupta la sol.

BJJ pentru copii

Clasele de BJJ destinate pentru copii sunt un mod foarte bun de a ajuta copilul în dezvoltarea fizică și psihică. Antrenamentele de Jiu Jitsu Brazilian nu implică lovituri, deși este un sport de contact bazat pe proiectări și lupta la sol, iar asta îl face un sport foarte prietenos și eficient.

 

Artele marţiale mixte sau MMA

Este un sport de luptă full contact care permite folosirea de tehnici specifice lupte in picioare (striking), duceri la sol (takedowns) si lupta la sol (BJJ, Submission Grappling). MMA-ul este sportul cu cea mai mare crestere in popularitate din lume, fiind foarte dezvoltat la nivel profesionist dar si nivel de amator.

Agon este locul ideal în care să inveți MMA, iar clasele noastre sunt accesibile pentru toate nivelurile de experiență.

Kickboxing

 

Dacă vrei să arzi calorii rapid și să înveți cum să combini loviturile de brațe cu cele de picioare te astepăm la clasele de kickboxing.
Fiecare antrenament este conceput să vă îmbunătățească tehnica, echilibrul și coordonarea. Conform studiilor, kickboxing-ul este cel mai eficient mod de a arde calorii.

Karate

Clubul Agon face înscrieri pentru noi grupe de karate într-una din cele mai frumoase săli de antrenament din București cu antrenori titrați și cu multă experiență în lucrul cu copiii.

Antrenorii cu vastă experiență în karate-ul sportiv și cu rezultate internaționale deosebite sunt gata să le ghideze pașii celor mici și mari ce doresc să deprindă tainele acestui sport!

Boxing-ul

Simplitatea este cea mai mare sofisticare când vorbim de box.
Fiind premise doar loviturile de pumn, fiecare pugilist poate să își ajusteze felul in care loviturile sunt utilizate, iar asta face ca boxul să devină o artă sofisticată.
Boxul te va ajuta să te relaxezi după o zi de școală sau muncă și îți va solicita întregul corp pentru a te dezvolta într-un mod armonios.

AGON MMA

AGON BJJ