X

Marius Șpac va lupta la ADCC Serbia

Șpac Marius Florin va reprezenta Romania la ADCC Serbia. Sportivul clubului Agon și coordonator al claselor de marți și joi dimineața este gata de un nou pas în cariera de atlet.

După victoria de la ADCC Brasov de weekendul trecut, Marius continuă să țintească către cel mai înalt nivel!

ADCC Serbia reunește sportivi cu multă experiență în Jiu-Jitsu Brazilian. Competiția va avea loc în sâmbăta aceasta și va fi difuzată și la televizor.

Considerăm că daca aveți ocazia să vedeți gala, veți avea multe meciuri interesante pe care să le studiați pentru a vedea nivelul și excelenta de care sportivii dau dovadă.

Marius este un sportiv foarte dinamic. Întodeauna fascinant de urmarit atât la competițiile locale cât și cele internaționale. Doar anul trecut sportivul a luptat la 40 de competiții de Jiu-Jitsu printre care s-au numărat și competiții de înalt nivel precum IBJJF Roma, AJP Tour și multe altele.

De asemenea, aici este un scurt video cu momentele cele mai interesante de la ADCC Serbia 2022. Editat de noi cu mare atenție la detalii și dedicare pentru sport.

Cum poți beneficia de cea mai bună îndrumare?

Foarte simplu, chiar la clubul Agon poți învăța Jiu-Jitsu de la sportivi cu multa experiență. Avem o sală dotată cu tot ce îți trebuie pentru a ajunge un practicant de Jiu-Jitsu excelent.

Punem foarte mult preț pe a face cele mai prietenoase clase pentru orice nivel de experiență. Construim caractere și oameni puternici care excelează în orice doresc printr-un mindset care îți este transmis din prima zi.

Tot ce trebuie tu să faci este să participi la clase, beneficiezi de un antrenament intens care îți antrenează tot corpul și ești gata să înfrunți orice obstacol.

Categories: BJJ
admin:
X

Headline

Privacy Settings