X

Înveți BJJ de la centuri negre cu multă experiență

La AGON să înveți BJJ este atât de simplu. Mediul este unul prietenos, iar antrenorii noștri dețin experiența și răspunsurile de care ai tu nevoie.

Jiu-Jitsu Brazilian este ramura principală prin care clubul nostru a evoluat. Pe parcursul aniilor am fost prezenți la numeroasele competiții naționale și internaționale, unde clubul s-a facut remarcat prin sportivii noștri talentați.

Avem peste 25 de ani de experiență în arte marțiale. De fapt, dacă ar fi să adunăm experiența tuturor antrenorilor noștri, vorbim de peste 100 de ani de experiență.

De ce să înveți BJJ de la noi?

În primul rând am putea spune că Jiu-Jitsu este un sport complex care are continuitate. Iar la AGON luăm continuitatea foarte în serios, de aceea am construit un program puternic. Clase de dimineață în fiecare zi de luni până vineri de la 8:00 și sâmbăta de la 12:30 toate noGi. Clasele de seară de la 18:45 de luni până vineri sunt cu GI (kimono). Cu un asemenea program te poți antrena zilnic.

În al doilea rând, promitem calitate și experiență. Antrenorii noștri sunt centuri negre cu un pedigree de neegalat, clubul fiind afiliat SIX BLADES International. Centurile clubului nostru au fost obținute de la Xande Ribeiro, unul dintre cei mai importanți sportivi pentru evoluția Jiu-Jitsu. Credem că dezvoltarea fiecăruia trebuie coordonată într-un mod prietenos și eficient.

Promisiunea noastră pentru tine

Îți promitem un mediu prietenos în care vei învăța Jiu-Jitsu sub cea mai bună îndrumare. Tot ce trebuie tu să faci ete să vii la antrenamentele noastre.

Clubul nostru e la 5 minute de mers pe jos de la Tramvai 41 sau Metrou Crângași.

Am uitat să menționăm, prima clasă este CADOU din partea noastră.

Categories: BJJ
admin:
X

Headline

Privacy Settings