X

Diminețile devin mai bune cu clasele lui Marius Șpac

Știai că dacă începi ziua cu un antrenament poți reduce stresul considerabil? Iar noi avem soluția, clasele lui Marius Șpac de Jiu Jitsu Brazilian.

De ce să începi să te antrenezi cu Marius?

În primul rând, BJJ-ul predat de Marius este prietenos pentru orice nivel de experiență. Cu siguranță orice sport poate să pară ușor copleșitor la început, dar Marius te va ajuta să înveți cu ușurință fiecare element prezentat în timp ce faci mișcare și te bucuri de rezultatele pe care le obții învățând un sport atât de complex.

În al doilea rând, două clase pe săptămână sunt un start excepțional. Poți începe să înveți, iar progresele vin pe parcurs. Două clase credem noi că este optim pentru oricine dorește să progreseze în Jiu-Jitsu.

Cum se desfășoară o clasă?

În general clasa are 3 puncte principale care sunt adaptate . Începem cu o încălzire ce te va ajuta să depășești starea de somn pe care o ai în general după ce te trezești. După încălzire începem cu tehnică, aici trecem prin niște secvențe ce te vor ajuta să îți dezvolți o strategie. În ultima parte, vom avea sparring în care descoperim ce poate funționa într-o situație de sparring.

Despre Marius

Marius este centură neagră în Jiu-Jitsu Brazilian. Pentru el, sportul este un stil de viață, iar Jiu-Jitsu este o practică constantă, când nu se antrenează învață din numeroase instrucționale și dacă nu e în sală probabil e la o competiție. Marius te așteaptă la mișcare. Programul aici

Categories: BJJ
admin:
X

Headline

Privacy Settings