X

Ce putem învăța de la Mark Zuckerberg?

Mark Zuckerberg participa pentru prima oară la un campionat de jiu-jitsu.

Saptamâna trecuta Mark Zuckerberg a participat la primul campionat de Jiu-Jitsu. Mark a reușit să obțină aurul și argintul.

Mark Zuckerberg ne arata la 38 de ani că vârsta este doar un număr, iar disciplina este cea mai importantă, fie în business, sport sau orice moment din viașa noastră.

Știrea fondatorului Facebook a atras comentarii de la 40,000. Printre utilizatori se numără Conor McGregor și Bernardo Faria.

Antreprenoriatul și Jiu-Jitsu

Jiu-jitsu este o artă marțială care are multe beneficii fizice și mentale. Aceste beneficii pot ajuta pe orcine să dezvolte noi abilități în orice domeniu.  Unele dintre beneficiile sportului care ar putea fi deosebit de valoroase pentru orice practicant includ:

  1. Reducerea stresului: Jiu-jitsu este o modalitate excelentă de a scăpa de stres și de a vă relaxa după o zi lungă de muncă. Vă poate ajuta să vă limpeziți mintea, să reduceți anxietatea și să vă îmbunătățiți starea de spirit generală.
  2. Îmbunătățirea concentrării: Jiu-jitsu necesită un nivel ridicat de concentrare, ceea ce se poate traduce printr-o concentrare îmbunătățită în alte domenii ale vieții tale, inclusiv la locul de muncă.
  3. Sporirea încrederii: Jiu-jitsu vă poate ajuta să aveți încredere în abilitățile dumneavoastră fizice și vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezător și mai sigur pe sine în alte domenii ale vieții dumneavoastră.
  4. Oportunități de networking: Jiu-jitsu este o activitate socială și vă poate oferi oportunități de a vă întâlni și de a vă conecta cu alte persoane care vă împărtășesc interesele.

Ce putem învăța de la Mark Zuckerberg?

Indiferent de momentul în care suntem în viață și nivelul de experiență pe care îl avem într-un domeniu, orice arta marțială va complimenta stilul de viață pe care îl avem.

Cel mai important lucru este să avem curajul să recunoaștem că nu suntem pregătiți pentru toate lucrurile pe care viața le pune în fața noastră. Dar trebuie să încercăm să fim mai buni și să învățăm noi lucruri care să ne poarte în noi călătorii.

Mark ne arată că vârsta nu contează daca ne dorim cu adevărat să dezvoltăm o nouă abilitate.

Începe și tu să înveți Jiu-Jitsu la clubul Agon unde antrenorii noștri te vor ajuta să dezvolți o abilitate nouă în timp ce ai parte de un antrenament care îți lucrează tot corpul.

Categories: Uncategorized
admin:
X

Headline

Privacy Settings