X

Reinventează-te! Un an nou si un nou tu!

2023 a fost un an care cu siguranta a adus pentru fiecare dintre noi bucurii, provocari si motive sa ne dezvoltam in anul care vine. Un lucru este clar, schimbarea aduce cu ea de fiecare data haosul dar si echilibrul de care nu credeam ca avem nevoie.

De ce e bine sa cauti constant provocari în viata ta?

Viata inseamna schimbare, iar fiecare dintre noi se schimba pe parcursul vietii. Provocarea este sa acceptam schimbarile din viata noastra. Sa imbratisam haosul pentru a putea sa descoperim in noi ceea ce nu am fi putut daca acestea nu erau prezente in viata noastra.

Provocarile ar trebui vazute ca un dar si un factor estential in a ajunge la reinventare. Gandeste-te ori de cate ori ai avut un proiect la scoala sau o provocare la locul de munca, poate au fost niste momente tensionate, dar acestea in cele din urma te-au ajutat sa descoperi ceva ce te-a ajutat sa ajungi la o pace interioara mai puternica.

Cautand activ provocarile din viata ta este felul prin care iti cunosti limitarile, dar si punctele forte. Tindem sa credem ca un nivel de confort este tot ce avem nevoie. Însă viața în sine nu este facută să fie confortabilă întru totul. Cel mai mare echilibru este regăsit în cautarea constantă de a ne dezvolta și a face lucruri care pot părea dificile inițial. Amintește-ți cât de emoționat ai fost în prima zi de școala sau de momentul în care ți-ai cunoscut cei mai buni prieteni, probabil la fel ca toată lumea ai simțit cum tot corpul te atenționează ca ești inconfortabil, dar cu timpul ai realizat că acele momente au fost cele mai importante și placute din viața ta.

De ce să începi anul cu arte marțiale?

Artele marțiale sunt un stil de viata! Fiecare clasă este concepută să îți ofere o imbunătățire a condției fizice și psihice. Majoritatea oamenilor au o rezoluție pentru noul an, iar asta se poate aplica sau nu și în cazul tău. Cert este că sportul te va ajuta să treci prin toate provocările pe care le vei întâlni în 2024. Vei cunoaște oameni la fel ca tine care au început arte marțiale și vei dezvolta noi prietenii.

Hai și tu la prima clasă Gratuită și îți garantăm că 2024 este anul tău!

Categories: BJJ
admin:
X

Headline

Privacy Settings