X

Seminar de BJJ la clubul Agon cu Sebastian Brosche

Alătură-te unui seminar de neuitat alaturi de Sebastian Brosche, centură neagră în Jiu-Jitsu Brazilian și sportiv cu experiență avansată în Yoga pentru BJJ.

Când? 29 Septembrie, ora 18:45

Marchează în calendar ziua de 29 septembrie, începând cu ora 18:45 ne vom dezvolta abilitățile în jiu-jitsu împreună cu un campion European.

Indiferent dacă ești membru Agon București sau nou venit, acest seminar este deschis tuturor! 

Prețurile sunt de 30 de euro pentru membrii Agon și de 35 de euro pentru sportivii afiliați cu alte cluburi. Toți sunteți bineveniți!

De ce credem că ar trebui să participi?

Sebastian este un sportiv fenomenal, acesta a început la vârsta de 7 ani să se antreneze în Judo. Dragostea pentru sporturile de grappling nu s-a terminat acolo, sportivul a continuat să învețe BJJ și să devină centură neagră sub Eduardo Rios.

Pe lângă partea de BJJ și Judo, Sebastian a continuat să își extindă cunoștințele în Yoga. Prin Yoga a învățat care sunt cele mai importante metode de prevenție ale accidentărilor din sport și a creat un canal numit Yoga for BJJ.

Seminarul va avea multe aspecte pe care le poți învăța și integra în arsenalul tău de tehnici.

Înscrie-te și tu!

Completează fromularul nostru de contact (5 întrebari simple). Iar pentru orice întrebare, ne poți scrie pe site sau pe facebook.

Avem evenimentul si pe Facebook, poți vedea postarile noastre sau participa la discuții.

Categories: BJJ
admin:
X

Headline

Privacy Settings