X

And Still- Jurnalul meciului din HEROES 9 de Dragoș

And Still ….

Luni seara, Sala Polivalentă, cu o capacitate de 5500 de persoane este plină. Parcările sunt arhipline și mașinile sunt prinse intr-un neputincios și lung șir de mașini care așteaptă să urce dealul pentru a ajunge la sală. Grupuri de oameni merg pe jos printre mașini în aceeași direcție – spre sală.

Este pentru prima dată când se pune în joc centura de campion la la MMA în gala Heroes.

Cristi Iorga este deținătorul centurii – CAMPIONUL incontestabil al categoriei de 70 de kilograme.

Vom avea parte de 10 meciuri de MMA, 10 meciuri spectaculoase, pline de adrenalină.

Mă așez cuminte la coadă pentru a intra. Lume pestriță formată din toate categoriile sociale. O alăturare surprinzătoare și interesantă de sportivi de performanță, oameni la costum scăpați de la birou, familii cu copii mici, indivizi fioroși și tatuați, vampe și doamne respectabile.

Pregătirea lui Cristi

De când s-a anunțat Gala ne pregătim intens pentru meciul ăsta. Folosesc pluralul pentru că în spatele lui Cristi este tot clubul Agon. Este un meci cu mare însemnătate și foarte important pentru noi. Este în joc centura pe care Cristi a obținut-o într-un meci foarte intens.

Deși este atât de important și de greu meciul sunt surprinzător de relaxat pentru că știu cât de mult și de bine s-a antrenat Cristi.

Fizic este Bestie. Bogdan Animus a reușit iar să-l aducă în vârf de formă pentu acest meci.

Ciomu Filip și George Stanciu s-au sacrificat pentru a ajunge la antrenamente. Am lucrat tehnic, tactic, bjj, kick, sală de forță, stadion, proiectări, box, duceri la sol, sparinguri. Mental este forță. Filip, George, Marius Mazareanu și Bogdan au știut ce trebuie să ajungă în mintea lui. Suntem plini de încredere în acest război.

Lumea din Sala Polivalentă și energia lor

Intru în sală. Mulțimea pestriță de oameni se regăsește și înăuntru. Mă întâlnesc cu cunoscuți. Avem de partea noastră foarte multă lume în tribune. Am adus și eu câțiva copii de la sală, părinți și prieteni. Ruxi are 8 ani, a venit cu frații ei, nu știe despre ce este vorba, e și ora de somn dar pentru nimic în lume nu ar fi rămas acasă și să nu-l vadă pe Domn Profesor ( Cristi:) ). Ne antrenăm împreună, cot la cot, cu Bogdan la sală. Este prezent și Barca Aurel . Cu el a început Cristi judo. Sub îndrumarea lui a primit valorile și principiile sportului de performanță și ale artelor marțiale.

Ne strângem toți și încep meciurile. Stăm împreună și urmărim gala. Meciuri spectaculoase și parcă alese să fie din ce în ce mai spectaculoase.

Sunt chemat să cobor și să fiu alături de Cristi în vestiar și să-l însoțesc la deschidere. Sunt mândru tare și extrem de onorat. Mă uit în jur și văd lângă cine sunt alături: Cristi, Marius , Bogdan, Filip, Ștefan, Alex. Suntem o echipă iar în seara asta putem să ne batem cu oricine, la orice nivel. Nu avem cum să pierdem. Nu suntem singuri. Avem în spate susținerea sutelor de oameni care au venit special pentru Cristi și pentru Agon.

Ieșim din tunel la lumină. Cristi absoarbe toată forța celor din tribune. Urlă strigatul de luptă .

În seara asta va exista un singur câștigător. Campionul incontestabil. Cristi Iorga

Categories: MMA
Tags: mmaufc
admin:
X

Headline

Privacy Settings