X

AGON Open Mat

Hai să îți spunem ce e nou în programul nostru! Introducem AGON Open Mat în fiecare duminică de la ora 12:00.

Open Mat este dedicată tuturor sportivilor care vor să se antreneze la clubul nostru. Așa că tot ce trebuie să faci este să vii la clasă și vei găsi colegi gata să te ajute în diverse tehnici și drill-uri.

De ce Open Mat?

Clasele de Open Mat le permite sportivilor să învețe împreună unul de la celălalt. Participanții sunt liberi să se antreneze și să facă sparring dacă doresc. Sportivii sunt liberi să se antreneze în propriul ritm și să îmbunătățească felul în care abordează o tehnică. În cele din urmă, ceea ce fac oamenii în timpul unei sesiuni de BJJ open mat va depinde de obiectivele lor individuale și de focalizarea specifică a sesiunii.

Câteva idei ar fi condiționare, drilling, sparring sau stretching. Sportivii sunt liberi să aleagă ce doresc să dezvolte la clasele de Open Mat.

Accesul este deschis pentru toți

Pentru a răspunde la întrebările sportivilor clubului nostru, indiferent de timpul de abonament se poate participa. Clasa este ideală pentru sportivii clubului care vor să prezinte Jiu-Jitsu unui prieten sau prietene. De asemenea, ne dorim ca sportivii din afara clubului să ne treacă pragul și să ne antrenăm împreună.

Pentru clubul AGON Jiu-Jitsu e mai mult decât un sport. BJJ e un stil de viață ce ne apropie și dorim să arătăm lucrul acesta la clasele de Open Mat.

Ne vedem pe saltea, OSS!

Categories: Uncategorized
admin:

View Comments (1)

  • Sunt foarte entuziasmat sa aud ca introduceti AGON Open Mat in programul nostru de antrenamente! Este o oportunitate excelenta pentru toti sportivii de a se antrena impreuna si de a invata unul de la altul. Este minunat sa vad ca si sportivii din afara clubului sunt bineveniti sa se alature, deoarece cred ca Jiu-Jitsu este mai mult decat un sport, ci un stil de viata si o comunitate. Va multumesc ca ne oferiti aceasta oportunitate si ne vedem pe saltea, OSS!

X

Headline

Privacy Settings