X

Marius Șpac câștigă meciul de debut la Pro prin strangulare

Pe data de 16 Octombrie a avut loc una dintre cele mai puternice ediții ale galei Heroes. Marius Șpac a câștigat inimile fanilor cu un meci plin de momente culminante. Multă lume a apreciat felul în care Marius a gândit o strategie care e potrivita pentru stilul lui. Jiu Jitsu este cu siguranță cea mai mare pasiune a lui Marius, iar de asta pentru intrare a avut Gi-ul pe el.

Intrarea lui Marius Șpac

Porbabil a fost neașteptat pentru fani să îl vadă pe Marius intrând în Gi. Pentru Marius Gi-ul este cea mai confortabilă ținută, dedicarea pentru Jiu-Jitsu este ce i-a dezvoltat o strategie eficientă pentru cușca de MMA.

Surpriza a avut loc la începerea meciului, felul în care a abordat meciul a fost demn de un luptator stoic.

Dacă meciul era probabil în UFC, fanii ar fi considerat strategia similara lui Khabib. De la poziții dominante la tranziții pentru poziții de finalizare. Marius a avut un singur gând, meciul trebuie să fie câștigat cu un Jiu-Jitsu curat si dinamic.

Victoria din Runda a doua

Runda a doua a fost una foarte intensă. După o primă rundă în care și-a controlat adversarul la sol, Marius a reușit sa finalizeze prin RNC (Rear Naked Choke). Runda a doua, minutul 3:55 a fost momentul în care adversarul a fost complet oprit din orice încercare de a combate submisia.

Victoria lui Marius a demonstrat cum Jiu-Jitsu poate să fie foarte eficient și în cușca de MMA.

Antrenează-te cu Marius Șpac

Te așteptăm la clasele lui Marius de BJJ să te convingi de ce Jiu-Jitsu este un sport complex. Nu doar bun să câștige meciuri, dar de asemenea bun pentru o condiție fizică mai bună și o minte relaxată.

Hai și tu!

Categories: MMA
admin:
X

Headline

Privacy Settings