X

Marius Șpac în Heroes 8 | Leul din Cușcă

Marius Șpac în Heroes 8 “Cușca cu Lei”. Sportivul clubului Agon promite un meci plin de momente spectaculoase. Gala are loc pe data de 16 Octombrie și cuprinde unele dintre cele mai așteptate meciuri pentru fanii MMA-ului românesc.

Despre Marius Șpac

Marius este unul dintre cei mai apreciați sportivi, competitor foarte activ și coordonator al claselor de Jiu-Jitsu NoGi de marți și joi, ora 8:00.

Când a venit la clasele clubului Agon era deja un striker desăvârșit cu numeroase experiențe în cușca de MMA. Jiu-Jitsu l-a ajutat să dezvolte un stil aparte și de acolo și-a dat seama că un grappler bun poate să genereze multe dificultăți în MMA. Cu siguranță că sportivii precum Khabib, Oliveira, Makhachev au arătat de ce grapplingul este esențial în cușcă. Inspirația lui Marius l-a dus la o strategie foarte dinamică și credem că fanii se vor bucura de un meci care să cuprindă toate elementele care au dus la progresul din artele marțiale mixte.

Învață de la BJJ până la ce vrei tu!

Marius Șpac este unul dintre cei mai formidabili competitori. De asemenea, experiența de predare l-a ajutat să de mai departe tot ce a învățat.

Indiferent de nivelul tău de experiență, poți învăța de la Marius o strategie de Jiu-Jitsu sau chiar striking. Tot ce trebuie să faci este să vii la clubul nostru.

Promitem să fie cea mai bună experiență! Începe de azi.

Categories: MMA
Tags: mma
admin:
X

Headline

Privacy Settings