X

Două medalii AGON la Open-ul European de BJJ

 

Ne aflăm pe finalul celui mai mare eveniment de Brazilian Jiu-Jitsu din Europa. Organizat de IBJJF (Internațional Brazilian Jiu-Jitsu Federațion), acest campionat a fost deschis pentru sportivi din toată lumea. Formatul “OPEN” face din acest gen de eveniment să fie unul mondial din punct de vedere al participării. Ceea ce s-a și întâmplat. Sportivi de top din Brazilia, SUA sau Australia, au luptat cot la cot cu sportivii europeni pentru un loc pe podium. Asta face ca acest lucru să fie foarte greu de obținut.

La aceasta ediție, AGON a participat cu o delegație de 5 sportivi și 2 antrenori: Cristian Iorga, Raluca Dinescu, Ion Grigore, Paul Răcaru, Alexandru Crișan, Marius Măzăreanu (antrenor) și Octav Anechitei (antrenor).

Raluca Dinescu a fost cea care a dat starul și a avut un parcurs foarte bun în urma căruia a reușit să ocupe locul doi și medalia de argint la centura albastră. Pentru acest eveniment, Raluca a avut ocazia să-și diversifice pregătirea antrenându-se și în Belgia, la AORTA Brazilian Jiu-Jitsu Team, club condus de Axel Vankimmenade, centură neagră în BJJ, arbitru NAGA și IMMAF.

Au urmat Cristian Iorga, Ion Grigore și Alexandru Crișan care, din păcate, au pierdut în primul tur. Ultimul concurent din delegația noastră, Paul Răcaru, a reușit să-și mai adauge în palmares o medalie de aur, după trei victorii la Master.

Acesta a fost primul eveniment când, sportivii noștri au luptat alături de Xande Ribeiro și Saulo Ribeiro, doi dintre cei mai valoroși luptători de BJJ din lume aflați în topul “IBJJF Hall of Fame”. Atât Xande cât și Saulo au luat medalia de aur.

A.C.S. AGON face parte din organizația Ribeiro Jiu-Jitsu din 2011, fiind supervizat de Xande Ribeiro.

Felicitări medaliaților și antrenorilor pentru rezultat! Felicitări celorlalți participanți la acest campionat!

,

 

 

Categories: BJJ
admin:
X

Headline

Privacy Settings