X

Află câteva detalii despre noua gamă de Gi-uri pentru BJJ – Budo Best

Recent, cel mai mare retailer de echipamente pentru arte marțiale si-a reinoit gama de produse destinată practicanților de Jiu Jitsu Brazilian prin 3 noi produse, două gi-uri sub brand Budo-Best, la un pret iar cel de-al treilea fiind un produs al brand-ului VENUM.

 

 

Gi-ul BJJ „Poderoso” Ripstop Extra-Light – BUDO BEST 

Pret: 240 lei

Este un costum de jiu jitsu brazilian din bumbac, țesătură ripstop – extrem de ușoară și rezistentă, pentru practicarea stilului de jiu jitsu Brazilian. Textura materialului din care este confecționat costumul de BJJ este sub forma unui caroiaș și conferă o foarte bună rezistență răspunzând excelent solicitărilor la care este supus un astfel de gi în timpul antrenamentelor sau al competițiilor.

Țesătura ripstop nu permite extinderea unuei rupturi. Pe umerii bluzei de jiu jitsu brazilian sunt aplicate embleme cu înscrisuri ce personalizează acest costum de arte marțiale. Poate fi folosit și de alți practicanți de arte marțiale mixte (MMA).

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de jiu jitsu brazilian nu poartă toți centuri de aceeași culoare.”

Comandă produsul aici:http://www.eshop-budo.ro/costume-jujutsu/201207860-kimono-bjj-poderoso-ripstop-extra-light.html

 

Gi-ul  BJJ „Campeão” Bob de orez – Ripstopt – BUDO BEST

Pret: 264 Lei

Este un costum de jiu jitsu brazilian din bumbac, cu bluza bob de orez și pantalonii din țesătură ripstop – extrem de ușoară și rezistentă, pentru practicarea  de jiu jitsu, testat si aprobat in competitie la Campionatul European de BJJ – Lisabona,  de anul acetsa.

Textura materialului din care este confecționat gi-ul de jiu jitsu brazilian este sub forma unui caroiaj și conferă o foarte bună rezistență răspunzând excelent solicitărilor la care este supus un costum de jiu jitsu brazilian (BJJ) în timpul antrenamentelor sau al competițiilor. Țesătura ripstop nu permite extinderea unuei rupturi. Pe umerii bluzei de jiu jitsu brazilian sunt aplicate embleme cu înscrisuri ce personalizează acest costum de arte marțiale. Poate fi folosit și de alți practicanți de arte marțiale mixte (MMA).

Produsul este livrat fără centură. Am luat această hotărâre pentru a păstra un preț avantajos pentru dumneavoastră și pentru a nu vă obliga să cumpărați un obiect dacă nu aveți nevoie de el, deoarece practicanții de jiu jitsu brazilian nu poartă toți centuri de aceeași culoare.”

Comandă produsul aici: http://www.eshop-budo.ro/costume-jujutsu/201207861-costum-bjj-campeao.html

 

Gi BJJ Venum “Challenger 2.0” BJJ Gi Alb

Pret: 465 Lei

Proiectat pentru toate provocările Jiu-Jitsu-ului Brazilian, pentru antrenamentele zilnice sau cele mai importante competiții, gi-ul Venum “Challenger 2.0” BJJ utilizează cel mai bun material „Pearl Weave” pe piață. Dezvoltat în colaborare cu Leandro Lo, în scopul de a vă oferi alegerea perfectă atât pentru practicienii avansați cât și începătorilor în  BJJ, țesătura de 410g/mp (grame pe metru patrat) este foarte ușoară și în același timp foarte rezistentă. Bumbacul premium folosit asigură o mai bună gestionare a umidității și oferă confortul perfect în timpul antrenamentului. Pantalonii dispun de un triunghi între picioare pentru a vă asigura o mobilitate completă în mișcare. Toate zonele solicitate precum gulerul, umerii, manșetele și genunchii  au fost întărite, permițându-vă să păstrați că concentrați pe obiectivele dumneavoastră de performanță. Cu broderiile simple dar foarte elegante „ Jiu-Jitsu” și logo-ul Venum, “Challenger 2.0” combină stilul rafinat și performanța sportivă. Un kimono BJJ recomandat pentru ce aduce în plus noii generatii de luptători.

Caracteristici tehnice:

• Material bluză: bumbac „Pear Weave”

• Material ușoar: 410 GSM

• Guler întărit pentru rezistență sporită

• Bumbac de calitate, prespălat

• Pantaloni: din pînză întărită pe zonele solicitate

• Triungi situat între picioare pentru o mobilitate maximă

• Umeriîntăriți

• Logo:brodat

• Sistem de închidere al pantalonului cu șnur

• Cusătură contrastantă (ață neagră pe material alb).

Un produs pentru arte marțiale oferit de Budo Best!

Comandă ărodusul aici: http://www.eshop-budo.ro/costume-jujutsu/201207812-venum-challenger-20-bjj-kimono.html

Budo Best Gi in action!

Categories: BJJ Uncategorized
admin:
X

Headline

Privacy Settings