X

AGON participa saptamana aceasta la 3 evenimente importante de MMA

Luna martie a fost cea mai incarcata perioada competitionala pentru AGON de la inceputul acestui an. Sportivii au inceput luna cu competitii de box, au continuat cu a 2-a etapa BJJ Belt League Romania, C.N. Sambo si va incheia luna cu cateva evenimente importante legate de MMA.

Primul eveniment va avea loc vineri,  20 martie,  unde vom fi alaturi de organizatorii galei profesioniste de MMA, Black Cage Tournament, editia a 2-a care va avea loc in sala Olimpia din Ploiesti, eveniment transmis in direct pe canalul de televiziune Dolce Sport 2.

Sambata, 21 martie, Roxana Dinescu va participa intr-un meci pe regulament de  MMA in gala profesionista  UFT, unde va lupta impotriva luptatoarei de la Metal Box Arad, Roxana Crisan.

Tot sambata,  un reprezentant al clubului AGON va fi prezent la un  curs de ARBITRAJ in Londra, condus de arbitrul UFC si BAMMA, Marc Goddard. Intrucat MMA-ul este un sport complex, aprofundarea si reinprospatarea cunostintelor in materie de arbitraj reprezinta poate aspectul cel mai important pentru pregatirea strategica a antrenamentelor de MMA, dar mai ales  pentru  buna desfasurare a competitiilor de MMA amator dar si pentru galele profesioniste de arte martiale mixte.

In curand revenim cu mai multe informatii!

Categories: MMA Stiri
admin:
X

Headline

Privacy Settings