X

9 Medalii pentru clubul Agon la ADCC Romania Open 2023

Weekendul trecut sportivii noștri au participat într-un număr mare la una dintre cele mai importatne competiții de Jiu-Jitsu, ADCC Romania Open 2023.

Sportivii clubului Agon au reușit să securizeze 2 medalii de aur 🥇, 2 medalii de argint 🥈și 5 medalii de bronz 🥉. Pe lângă rezultatele obținute, Agon s-a regăsit in Top 3 Best Academies.

Ne dorim să felicităm sportivii pentru rezultatele obținute și antrenorilor pentru ajutorul exceptional pe care l-au oferit sportivilor noștri.

Marius Șpac a avut una dintre cele mai puternice performanțe la categoria MEN Professional -65,9 KG. Sportivul a obținut locul I și centura ADCC Romania pentru performanța deosebită. Pe Marius îl găsiți la clasele de dimineață din fiecare zi de marți și joi de la 8 dimineața.

Începe și tu să te antrenezi la clubul Agon. Avem clase dimineața și seara în fiecare zi a săptămânii. Jiu Jitsu este un sport pentru toată lumea. La Agon reușim de fiecare dată să ajutăm sportivii în a ajunge la rezultatele mult dorite de ei.

Fie că vrei să îți dezvolți corpul și mintea după o zi de muncă sau școală sau vrei să participi la competiții, Agon este locul ideal unde să devii cea mai bună versiune a ta!

Te așteptam pe saltea!

Categories: BJJ
admin:

View Comments (2)

  • Felicitari sportivilor nostri pentru petrecutul weekend de Jiu-Jitsu! A fost cu adevarat impresionanta performanta lui Marius Spac care a reusit sa se claseze pe primul loc. Este minunat ca exista cluburi precum Agon, unde oricine poate sa isi imbunatateasca performantele prin antrenamente regulate. Sper ca aceasta initiativa sa inspire si alti participanti entuziasti la a practica Jiu-Jitsu.

X

Headline

Privacy Settings