X

UFC-ul care va aparea la FOX se dedica exclusiv pe lupta de titlu, Dar dos Santos nu vrea sa lungeasca lupta

In sfarsit s-a ajuns in luna noiembrie, numaratoarea inversa a inceput pentru premiera UFC la Fox. Inca de la semnarea acordului, in august, cea mai mare atentie a companiei s-a axat pe noul sau parteneriat, si acum, se apropie inceputul spectacolului. Inca mai sunt multe lucruri de facut pana atunci, dar presedintele UFC, Dana White spune ca un singur lucru nu este pe lista sa de preocupari, si anume, lupta principala a noptii.

Campionul la categoria grea Cain Velasquez si rivalul sau Junior dos Santos, au scapat fara nici o accidentare in timpul taberelor de antrenament si sunt pregatiti sa profite de lumina reflectoarelor.

Cel putin dos Santos (13-1), nu se asteapta ca show-ul din lumina reflectoarelor sa dureze prea mult. Chiar daca UFC a confirmat ca doar o singura lupta va fi difuzata, dos Santos nu planuieste sa foloseasca toate cele 25 de minute care sunt acordate.

“Voi fi pregatit pentru cinci runde, daca se va ajunge la cinci runde, dar personal, nu cred ca lupta se va lungi pe cinci runde,” a spus prin intermediul unui translator, miercuri in timpul unei teleconferinte. “Atat Cain cat si eu, suntem luptatori agresivi. Amandoi mizam pe ofensiva. Asteptam sa luptam. Nu ne ferim de lupta.”

Velasquez(9-0) a spus ca intradevar se va afla in cea mai buna forma, umarul sau fiind la putere maxima si raza de miscare, dupa operatie, recuperare si o tabara completa de pregatire.

Velasquez s-a oprit de la a face preziceri cu privire la o lupta de scurta durata, insa dat fiind natura istorica a luptei si increderea oferita de UFC luptatorilor pe care i-a plasat in roluri  atat de onorate, se asteapta sa ofere un show demn de atentia pe care o primeste.

“Sper sa ofer o lupta incitanta fanilor,” a spus el. “dos Santos este un adversar bun, si cu siguranta vom merge acolo si vom oferi tot ce avem mai bun. Oamenilor le place sa vada asta.”

Pentru UFC mai sunt o multime de lucruri de facut pentru intratea in direct din 12 noiembrie. White a spus ca echipa sa va face repetitii suplimentare cu privire la eveniment. Show-ul va include elemente precum interviuri din culise cu luptatorii evenimentului principal inainte de lupta, si multe altele. Aceste schimbari si importanta show-ului l-au facut pe White sa recunoasca ca este pentru prima data dupa mult timp, cand are nervi cu privire la un spectacol produs de el. Dar in ceea ce priveste spectacolul din ring, el nu are indoieli, stie ca Velasquez si dos Santos il va oferi.

Categories: Uncategorized
admin:
X

Headline

Privacy Settings