X

Leandro Lo comenteaza asupra triumfului de la Nationalele Braziliei, dupa lupta cu Bochecha

Concurentul la categoria usoara, Leandro Lo, una dintre cele mai mari revelatii ale acestui sezon, inca este in revenire dupa competitie. Lo a aparut in numarul din octombrie al GRACIEMAG oferind lectii in Programul de Instruire, si a castigat inca un turneu major, a treia oara Nationalele de No-Gi din Brazilia, saptamana trecuta in Niteroi.

“Am simtit ca m-am descurcat bine , am fost multumit de rezultat. Adevarul este ca mi-am dorit sa particip si la absolut, dar concurasem cu o zi inainte in Brasilia si eram prea epuizat. Acolo am avut noua meciuri, patru la divizia mea si cinci la absolut. Am castigat la divizia mea, insa am pierdut semifinala absoluta in fata lui Bochecha. A fost intradevar la un nivel inalt, un razboi. Au fost tipi grozavi acolo, cum ar fi Bochecha, Claudio Calasans, Richardo Evanghelista, Alexandro Ceconi, Alexandre de Souza, Igor Silva, Jose Carlos si multi altii,” a povestit acesta, referindu-se la campionatele Pan-Americane desfasurate in capitala Braziliei, unde campionul absolut Marcus Vinicius “Bochecha” a luat acasa o masina drept rasplata.

Chiar daca nu am reusit la absolut, sunt foarte fericit ca am castiga titlul de Campion National al Braziliei la categoria usoara. Finala a fost impotriva lui Theodoro Canal, un luptator dur si experimentat. Murilo Santana m-a ajutat foarte mult in timpul antrenamentelor, este foarte bun atat la Gi cat si la No-Gi Jiu-Jitsu,” a spus elevul lui Cicero Costha, care vede jocul No-Gi drept o completare a Jiu-Jitsu-lui sau.

“Simt ca se completeaza reciproc. Jocul de No-Gi iti permite o mai mare mobilitate, pe cand cel cu Gi te face mai rigid,” spune el.

Acum Lo se pregateste pentru Copa Podio din decembrie, in Porto Alegre, unde va lua parte la GP-ul categoriei usoare. “Voi fi la Copa Podio in mod sigur, dar voi lua parte si la alte campionate bune, aparute intre timp,” a spus el vesel.

Categories: Stiri
admin:
X

Headline

Privacy Settings