X

Seminarul lui Royler la Basulto a fost un succes / Royler seminar at Basulto’s a success

Recentul seminar al lui Royler Gracie la scoala Basulto Academy of Defense, membra GMA, a avut un real succes.

Peste cincizeci de practicanti de jiu-jitsu din toata partea de sud-est a SUA au venit la Waynesville, NC, pe 29 octombrie sa participle la un seminar special tinut de Maestrul Royler Gracie.

Un mic grup au venit tocmai din Cleveland Ohio, sa aiba o sansa sa invete taine ale acestei arte blande, de la aceasta legenda vie.

Maestrul Royler a tinut un seminar de trei ore, care a inclus tactici din cariera sa de luptator si tehnici de auto-aparare ale Gracie Jiu-Jitsu, unei multimi afla in exstaz care a inclus si copii de 8 ani.

The recent Royler Gracie seminar at GMA member school Basulto Academy of Defense was a great success.

Over fifty Jiu-Jitsu practioners from all over the southeast USA traveled to Waynesville, NC, on Saturday October 29thto attend a special seminar with the Master Royler Gracie.

A small group trekked from as far as Cleveland, Ohio, to have a chance to learn from this living legend of the gentle art.

Master Royler taught a comprehensive 3-hour seminar that included tactics from his fighting career and self-defense techniques of Gracie Jiu-Jitsu to a rapt crowd that included children as young as 8yrs old.

Sursa: Graciemag.com

Categories: Gracie Jiu Jitsu
admin:
X

Headline

Privacy Settings