X

Evenimentul principal al UFC la FOX: Cain Velasquez vs. Junior dos Santos

Evenimentul principal al  UFC la FOX poate fi cel mai bun meci de titlu pe care UFC la oferit la categoria grea. Acesta este un argument subiectiv desigur., dar cifrele arata clar ca exista un argument valid pentru asta.

Combinati, campionul Cain Velasquez si adversarul sau Junior dos Santos au un record de 22-1, si .956 procente de castig. In cei 18 ani de istorie ai UFC, doar o singura lupta de titlu la categoria grea a avut un procentaj mai mare.

La UFC 41 in 2002, Ricco Rodriguez si Tim Sylvia au avut o combinatie de .968 procente de castig in lupta pentru titlu. Putini ar fi cei care nu cred ca Velasquez si dos Santos sunt mult mai pregatiti in artele martiale decat acei luptatori de acum 10 ani.

Succesul amandurora sta in ofensiva. Amandoi barbatii sunt unii dintre cei mai prolifici luptatori ofensivi din istoria UFC la categoria grea. Din nou lucrul acesta poate fi demonstrat prin cifre. Potrivit FightMetric, ei ocupa locul 1, respectiv locul 2, in istoria UFC pentru cele mai semnificative lovituri date pe minut, din toate timpurile.

Sursa: mmafighting.com

Categories: Uncategorized
admin:
X

Headline

Privacy Settings