X

Programul “DrAGON Junior” de vacanta2015

Suntem la a 3-a editie a programului “DrAGON Junior” de vacanta, program inceput in 2012, program gratuit destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani.

Si in aceasta vara, Clubul Sportiv AGON pune in aplicare proiectul  ”DrAgon Junior de Vacanta” benefic pentru toti copii,  mai ales pentru cei din categorii sociale defavorizate, copii aflati in centre de plasament, copii cu dizabilitati minore , din Bucuresti si judetul Ilfov. Proiectul are o durata de o luna , in perioada 1-30 august si consta in  antrenamente combinate de Kickboxing, Judo și Jiu-Jitsu Brazilian (BJJ) adaptate varstei si nevoilor specifice grupei de copii.

Aceasta actiune are ca scop integrarea copiilor si tinerilor intr-un program educativ-sportiv pe perioada vacantei de vara, propunand o activitate alternativa la timpul liber. Programul antrenamentelor din proiectul “DrAgon Junior de Vacanta” se vor desfasura, in zilele  de luni, miercuri si vineri, incepand cu ora 10:00 si vor fi conduse de catre Dragos Vărzaru si George Stanciu.

Echipamentul copiilor trebuie sa fie unul lejer, pantaloni sport (scuti sau lungi) si tricou.

In SUA, astfel de programe sunt implementate cu succes si au un impact pozitiv asupra personalitatiii si dezvoltarii fizice a copiilor. Cel mai celebru proiect de Jiu-Jitsu Brazilian pentru copii este dezvoltat de celebra scoala Gracie Academy si se numeste “Gracie Bullyproof”, prezentat in filmuletul de mai jos.

Antrenamentele  se vor desfasura la sala de Arte Martiale a clubului AGON, situat in Calea Crangasi nr.87, et.4, in incinta cladirii “ITAOUI CENTER”, langa Piata Crangasi (metrou statia Crangasi, tramvai 41, autobuz: 178, 162, 163).

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de tel: 0724204245 sau e-mail agonbjj@gmail.com

Categories: Uncategorized
admin:
X

Headline

Privacy Settings