X

Inchisoarea l-a motivat pe Alexis Vila

Alexis Vila a avut, de departe, cea mai importanta victorie din cariera sa in MMA, cand l-a invins prin KO, pe campionul Bellator, Joe Warren. Pentru Vila, aceasta realizare a avut o semnificatie speciala datorita tuturor evenimentelor, peste care a trecut sa-si lase amprenta in MMA, la varsta de 40 de ani.

Vila a fost medaliat cu bronz la wrestling in cadrul Olimpiadei din 1996, cand si-a reprezentat tara natala, Cuba. Un an mai tarziu a plecat in Statele Unite, unde a inceput sa exploateze posibilitatea de a deveni un luptator profesionist. Dar procesul aproape a fost intrerupt complet, cand Vila a fost trimis la inchisoare pentru trei ani, dupa spusele lui, in urma unui accident, insa autoritatile l-au considerat act terorist.

In 2004, Vila si-a lovit SUV-ul intr-un terminal aglomerat de la Aeroportul International Hollywood – Fort Lauderdale. Nimeni nu a fost ranit, si Vila a sustinut intotdeauna ca a fost un simplu accident. Insa autoritatile initial cu crezut ca Vila a comis un act terorist, si l-au condamnat la 20 de ani de inchisoare, intr-un final, acesta a pledat vinovat, in schimbul unei sentinte mai mici.

Categories: Uncategorized
admin:
X

Headline

Privacy Settings