X

UFC incearca sa ii aduca in ring pe Carlos Condit si Josh Koscheck la UFC 143

Mai multe surse media au raportat ca un meci la categoria semi-mijlocie intre fostul campion WEC Carlos Condit si Josh Koscheck este asteptat a avea loc la UFC 143,  pe 4 februarie la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Cap de afis la aceasta competitie va fi o lupta pentru titlu la categoria semi-mijlocie intre campionul Georges St. Pierre si fostul campion Strikeforce Nick Diaz. Lui Condit ii fusese oferita o sansa in lupta pentru titlu, insa performanta lui Diaz inpotriva lui B.J. Penn l-a mutat pe acesta in concurs.

In 2007, Condit l-a invins pe John Alessio si a castigat titlul WEC si l-a aparat de trei ori inainte sa treaca la UFC. Si-a abandonat debutul impotriva lui Martin Kampmann , cu toate acestea, de atunci Condit a castigat patru lupte. In ultima sa confruntare l-a infrant pe sud-coreanul Dong Hyun Kim cu un uimitor knock-out in prima runda.

Koscheck a avut o lupta pentru titlu in 2010 impotriva lui St. Pierre, pe care a pierdut-o. In urma accidentari acesta a petrecut mult timp in afara ringului. A revenit anul acesta in septembrie invingandu-l pe Matt Hughes la sfarsitul primei runde.
sursa: addcombat.com

Categories: UFC
admin:
X

Headline

Privacy Settings