X

Michelle Nicolini comenteaza victoriile de la Mondialele de No-Gi

Michelle Nicolini, membra a echipei Checkmat BJJ a fost castigatoare dubla la Mondialele de No-Gi. Posesoare a centurii maro/neagra ea a invins la categoria sa, pana, dar si open-ul. Interesant este ca prietenul acesteia, Buchecha a castigat de asemenea, astfel victoria a fost speciala pentru amandoi.

La categoria sa, pana, Michelle a avut un meci impotriva lui Nyjah Easton de la Lloyd Irvin. Nyjah s-a repezit asupra Michellei rapid si agresiv, insa a reusit sa o invinga printr-un armbar.

La absolut Michelle a fost presata sa castige, mai ales ca si anul trecut a reusit o victorie la Mondialele de No-Gi si a dorit sa repete experienta si anul acesta. A avut doua meciuri, a castigat primul meci cu un armbar dupa doua minute, si finala impotriva lui Beatriz Mesquita.

Michelle are 29 de ani si se antreneaza deja de 12 ani. Este o centura neagra de nivelul unu si doreste sa inainteze in grad anul viitor. Lucrul care ii place cel mai mult la stilul de viata Jiu-Jitsu, este ca are oportunitatea sa calatoreasca mult plus posibilitatea de a vedea cum Jiu-Jitsu schimba vietile oamnenilor cu care ea intra in contact.

sursa:graciemag.com

Categories: Stiri
admin:
X

Headline

Privacy Settings