X

Tim Credeur iese din UFC 137, inlocuit de Dustin Jacoby

Tim Credeur care a revenit in UFC in iunie, dupa o pauza de aproape doi ani, a fost fortat sa se retraga de la UFC 137 la sfarsitul acestei luni. Nou venitul, Dustin Jacoby, ii va lua locul in meciul pay-per-view din Las Vegas, impotriva lui Brad Tavares.

Antrenorul lui Jacoby, Mark Fiore, a facut anuntul pe Facebook si Twitter. Oficialii UFC inca nu au anuntat schimbarea, si lupta dintre Credeur si Tavares era inca listata ca oficiala pe UFC.com, sambata dimineata.

UFC 137 are loc pe 29 octombrie, la Bandalay Bay Events Center, unde va avea loc si o lupta pentru titlu, intre campionul Georges St-Pierre si Carlos Condit, si un eveniment  secundar, intre BJ Penn si fostul campion Strikeforce Nick Diaz.

Credeur (12-4, 3-2 UFC) si-a inceput cariera in UFC cu 3-0 invingandu-i pe Cale Yarbrough, Nate Loughran si Nick Catone. Insa dupa lupta pierduta impotriva lui Nate Quarry la UFC Fight Night 19, in septembrie 2009, i-au trebuit lui Credeur 21 de luni sa revina. O accidentare l-a fortat sa iasa din meciul de la Fight Night 20, si apoi o radiografie a creierului care a iesit anormal, l-a facut sa stea pe bara mai mult de un an.

Jacoby (6-0) si-a inceput cariera pro, anul trecut in noiembrie. La cei 23 de ani, origirar din Illianois, acesta a avut 6 victorii, 5 dintre ele din prima runda. Acesta s-a antrenat cu Fiore la sala H.I.T. Squad de langa St. Louis.

Tavares (7-1, 2-1 UFC) a fost semifinalist in sezonul 11 la “The Ultimate Fighter” unde a pierdut in fata campionului Court McGee. Tavares si-a inceput cariera cu 2-0 victorii impotriva lui Seth Badzynski si Phil Baroni, urmate de o infrangere in fata lui Aaron Simpson la UFC 132 in iulie.

Categories: MMA
admin:
X

Headline

Privacy Settings