X

Stefan Duminica lupta intr-un superfight de MMA, la UFC Fan Expo

Romania, prin Stefan Duminica si Nicolo Bonati va lupta astazi in cadrul celei mai mari expozitii de MMA din lume, UFC Fan Expo, eveniment ce gazduieste finalele Campionatului Mondial de MMA care se organizeaza in acelasi loc si aceiasi perioada cu Finalele Tuff si UFC175.

Stefan Duminica, legitimat la Clubul Agon Bucuresti, a fost ales sa participe intr-un superfight de MMA impotriva polonezului Lukasz Siwiec, inaintea finalelor de MMA amatori din cadrul UFC Fan Expo.

Romania participa pentru prima data la un Campionat Mondial de MMA, organizat de Federatia Internationala de MMA in parteneriat cu UFC Fight Week, lotul fiind format din 7 sportivi, condusi de catre George Stanciu, o parte fiind selectati la Trialul “Concursul National de MMA”, aprilie 2014.

Este cea mai mare performanta a unei echipe din Romania, sa participe la un Campionat  Mondial cu un lot ce acopera aproape toate categoriile de greutate la masculin si care prin mijloace proprii, fara finantare din bani publici,  a reusit sa fie prezenti  in Las Vegas, Statele Unite.

Mai multe detalii pe rmmaf.org

Categories: Stiri
admin:
X

Headline

Privacy Settings