X

Programul “BJJ DrAgon Junior” de Vacanta

In aceasta vara, Clubul Sportiv AGON a demarat proiectul  ”DrAgon Junior de Vacanta” pentru toti copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, dar in special pentru cei din categorii sociale defavorizate, copii aflati in centre de plasament, copii cu dizabilitati minore , din Bucuresti si judetul Ilfov. Proiectul are o durata de trei luni, incepand cu iulie 2014, si consta in organizarea de antrenamente sportive de Jiu-Jitsu Brazilian (BJJ) adaptate varstei si nevoilor specifice grupei de copii. Activitatile se vor desfasura la sala de Arte Martiale a clubului AGON, situat in Calea Crangasi nr.87, et.4, in incinta cladirii “ITAOUI CENTER”, langa Piata Crangasi (metrou statia Crangasi, tramvai 41, autobuz: 178, 162, 163).

 

Antrenamentele sunt gratuite si au ca scop integrarea copiilor si tinerilor intr-un program educativ-sportiv pe perioada vacantei de vara, propunand o activitate alternativa la timpul liber. Programul antrenamentelor din proiectul “DrAgon Junior de Vacanta” se vor desfasura, in fiecare zi de Luni pana Vineri, incepand cu ora 10:00 si vor fi conduse de catre Octav Anechitei si George Stanciu, ambii centura Mov in Jiu Jitsu Brazilian.

Recomandam sa va exprimati intentia de a participa la tel 0724204245 sau pe e-mail: agonbjj@gmail.com mentionand data/ ziua in care doriti sa participati. Echipamentul copiilor pentru antrenament consta in: kimono/gi culorile alb, albastru sau negru ori tricou si pantaloni scurti in prima faza.

In SUA, astfel de programe sunt implementate cu succes si au un impact pozitiv asupra personalitatiii si dezvoltarii fizice a copiilor. Cel mai celebru proiect de Jiu-Jitsu Brazilian pentru copii este dezvoltat de celebra scoala Gracie Academy si se numeste “Gracie Bullyproof”, prezentat in filmuletul de mai jos.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de tel: 0724204245 sau e-mail agonbjj@gmail.com

 

Categories: Articole
admin:
X

Headline

Privacy Settings