X

Se face istorie: Dos Santos il face KO pe Velasquez la UFC pe Fox

Premiera istorica a show-ului UFC de pe Fox a durat o ora, dar i-a trebuit lui dos Santos doar un minut si patru secunde sa-si revendice titlul UFC la categoria grea, facandu-l knockout pe Cain Velasquez.

 

Multimea din Anaheim a atins maximum de entuziasm cand dos Santos si Velasquez si-au facut drum spre Octogon.

 

Cand cei doi grei s-au intalnit, in final, in mijlocul custii, nu a durat mult pana cand dos Santos si-a aratat superioritatea loviturilor. Miscandu-se inainte si inapoi dand pumni, dos Santos nu a vazut nici macar un semn de takedown de la fostul luptator All-American, si curand s-a transformat intr-un rechin care a simtit sange in apa.

 

Cand Velasquez a incercat sa-si miste capul, dos Santos la incoltit si l-a lovit pe fostul campion in spatele urechii stangi.

 

Velasquez a cazut cu fata la saltea si dos Santos la urmat, lovindu-l cu pumnul de mai multe ori. Velasquez a incercat sa se intoarca pentru a absorbi cateva din lovituri, dar in schimb dos Santos l-a lovit si mai tare, lansad pumnii ca o mitraliera.

 

Arbitrul John McCarthy a vazut suficient si a facut semn pentru oprire.

 

Emotionat, Junior dos Santos a cazut in genunchi si a inceput sa planga, stiind ca a capturat ceva la care a visat de multi ani. Desi a avut un inceput modest in Brazilia, povestea lui dos Santos arata o adevarata trecere de la saracie la bogatie, de la tragerie la triumf, iar acum el este campionul UFC la categoria grea.

 

“Nu am cuvinte sa spun ceea ce simt. Viata mea este uimitoare, stii? Am o multime de oameni buni in jurul meu, va multumesc foarte mult,” a spus dos Santos cu lacrimi in ochii.

 

“Cain Velasquez a fost in mod sigur cel mai dur adversar al meu, imi era frica sa lupt cu el,” a spus dos Santos. “ El este foarte dur si eu nu am fost pregatit 100% pentru aceasta lupta, datorita accidentarii de la genunchi, asa ca am fost speriat.”

 

Velasquez a promis ca se va intoarce si isi va revendica titlul cat mai curand.

 

“ El mi-a cam dat echilibrul peste cap. A fost o lovitura buna, are multa putere. Am asteptat prea mult pentru el si el a intrat si a facut ceea ce trebuia sa faca. Jos palaria pentru el in seara asta”, a spus Velasquez.

 

“Voi reveni si imi voi lua centura inapoi, in mod sigur.”

 

Timpul final pentru prima lupta ,din reteaua de televiziune, a celor de la UFC a durat 1:04, si s-a incheiat cu un knockout.

 

Sursa:  http://mmaweekly.com

Categories: UFC
admin:
X

Headline

Privacy Settings