X

Saunders si Lima si-au asigurat locul in finala categoriei semi-mijlocie, la Bellator 53

La inceput au fost opt, dar dupa Bellator 53 desfasurat in Miami, doar doi au mai ramas pentru sezonul 5 al turneului Bellator la categoria semi-mijlocie. Ben “Killa B” Saunders si Douglas Lima vor inainta spre finala semi-mijlocie dupa ce si-au terminat fiecare adversarii, in fata publicului de la Buffalo Run Casino Resort.

Luptatorii categoriei semi-mijlocie au fost pur si simplu electrizanti” a spus presedintele Bellator, Bjorn Rebney. “ Lima s-a descurcat spectaculos impotriva unui atacant de top, Chris Lozano, ca de altfel si Ben Saunders s-a descurcat spectaculos la sol. De sus pana jos, a fost un show incredibil, iar finala semi-mijlocie ar trebui sa fie ceva foarte special.”

Saunders a realizat o victorie impresionanta, cu o perfomanta dominanta la sol, impotriva veteranului Luis Santos, un luptator care are peste 50 de victorii in palmares.

“The Assassin” Chris Lozano a avut parte de a doua infrangere din cariera sa. Mai mult de jumatate din victoriile lui Lozano, din cusca, au fost prin knock-out. Oricum Lima l-a facut knock-out pe “The Assassin” pentru a avansa in finala Bellator.

Josh Burns si Thiago Santos, s-au luptat pentru un loc de rezerva la turneul Bellator la categoria grea, deoarece semifinalistul Mike Hayes, poate fi suspendat timp de 60 de zile si in imposibilitatea de a concura, din cauza unei accidentari in urma meciului cu Grove. Cu victoria obtinuta asupra lui Burns, Santos se poate alatura semifinalistilor la categoria grea, Ron Sparks, Blagoi Ivanov si Eric Prindle.

Sursa: mmanews.com

Categories: MMA
Tags: bellatormma
admin:
X

Headline

Privacy Settings