X

Lorenz Larkin este de neinvins si urca in clasamentul Strikeforce

Lorenz Larkin cunoscut si dupa porecla “The Monsoon” este de neinvins si va lupta la evenimentul, Strikeforce Challengers 19, impotriva lui Nick Rossborough. Recent a implinit 25 de ani si este considerat un luptator de perspectiva la Strikeforce.

 

Larkin mai are inca 8 frati, el fiind cel mai mic. Inca din copilarie dorea sa practice sporturi de contact, insa tatal sau i-a interzis, fiindu-i frica sa nu fie ranit.

 

La 12 ani s-a apucat de box, insa nu avea voie sa concureze, ci doar sa invete tehnica. Si in adolescenta s-a lovit de impotrivirea tatalui sau, acesta refuzand sa ii semneze cererea de participare la competitii, fiind inca minor.

 

In 2008, Larkin a participat la primul sau turneu de box, The Desert Showdown, din California, unde a castigat toate meciurile, si a devenit campionul categoriei sale. Uitandu-se la MMA, s-a gandit ca nu ar fi rau sa incerce si el. Astfel a inceput antrenamentele cu un prieten.

 

La scurt timp s-a mutat in Kentucky, unde si-a inceput cariera de luptator amator de MMA. Castigand mereu, a ajuns rapid la performanta de 10-0, inainte de a se intoarce acasa, pentru a concura la pro.

 

Acesta a devenit vizibil in lumea luptatorilor, dupa victoriile recente impotriva lui Scott Lighty si Gian Villante la Strikeforce.

Categories: Articole
admin:
X

Headline

Privacy Settings