X

Dupa doua infrangeri consecutive prin KO, Matt Hughes ar trebui sa se gandeasca la retragere

Matt Hughes nu a putut sa-ti finalizeze lupta de sambata noaptea. Chiar inainte de lupta, acesta a recunoscut ca sotia lui doreste ca el sa se retraga, dupa care a fost lasat inconstient in ring, de catre Josh Koscheck. Infrangerea a facut-o pe doamna Hughes sa-si intareasca parerea, insa nu a fost destul de suficient cat sa convinga legenda sa rosteasca cele mai grele cuvinte pe care un luptator trebuie sa le spuna.

A fost a doua infrangere consecutiva a lui Hughes. Problema nu o reprezinta nivelul luptatorilor in fata carora a pierdut; nu este o rusine sa pierzi in fata unor luptatori ca BJ Penn si Koscheck. Problema este modul in care a pierdut.

Dupa 54 de lupte si aproape 14 ani de cariera, probabil este timpul ca Hughes sa se retraga si sa se bucure impreuna cu familia sa, de milioanele castigate.

Imediat dupa lupta, primele cuvinte ale acestuia au fost “ Nu ma retrag”, probabil nedorind sa ia o decizie pripita. Insa presedintele UFC, Dana White, a declarat la conferinta de presa, de dupa lupta, ca Hughes este foarte suparat, deoarece dorea sa castige aceasta ultima lupta, si ca este 100% sigur ca acesta se va retrage.

Practic nu mai exista nici un motiv pentru care Hughes sa continue sa lupte. Detine recordul pentru cele mai multe lupte castigate consecutiv (18), si este autorul unuia dintre cele mai memorabile momente din istoria UFC,cand a castigat meciului de revenire, impotriva lui Frank Trigg, la UFC 52.

Categories: MMA
admin:
X

Headline

Privacy Settings