X

Doua medalii de argint pentru Romania la Europenele de MMA, ambele castigate de sportivii antrenati la AGON

Raluca Dinescu, sportiva la C.S. AGON, vicecampioană europeană în 2015 și medaliata cu bronz la mondialele din 2016, a pierdut sâmbăta lupta pentru medalia de aur la europenele de la Praga în fața sportivei din Bulgaria, Aleksandra Toncheva.
Vineri, Ion Grigore, antrenat la C.S. AGON a fost învins la decizie, în semifinalele, după un meci strâns în fața campionului mondial, suedezul Irman Smajic.
România a participat la Campionatul European de MMA cu trei sportivi, înregistrând două medalii, una de bronz, câștigată de Ion Grigore, și una de argint, câștigată de Raluca Dinescu.
Toate cheltuielile de participare au fost suportate integral de către sportivi, în comparație cu echipele Suediei, Bulgariei sau a altor țări din Europa, unde MMA-ul este recunoscut oficial ca sport și finanțat de către stat și care s-au in primele doua locuri după numărul de medalii.
Bilanțul medaliilor cucerite la campionatele internaționale de MMA în 2016 cuprinde patru medalii: trei de bronz și una de argint, toate intrand in palmaresul Clubului Sportiv AGON.”
Sursa: rmmaf.org
Categories: Uncategorized
admin:
X

Headline

Privacy Settings