X

Clubul AGON organizează “Cupa Munteniei de MMA” sub egida IMMAF

Clubul Sportiv AGON, reprezentant oficial IMMAF în România și initiator al proiectului de recunoaștere a practicării ramurii de sport “Arte Martiale Mixte – MMA” în România cu sprijijul a 35 de cluburi sportive din toată țara organizează o  nouă competiție de profil în București.

Pe 14 decembrie, de la ora 10:00 va avea loc “Cupa Munteniei de MMA”, al  IV-lea Campionat de MMA Amatori organizat în România sub egida IMMAF. Evenimentul va avea loc în sala de Sport a Liceului Mircea Eliade din Splaiul Independenței, nr. 315-317, Sector 6, Bucuresti.

Evenimentul va fi transmis live pe pe internet.

Acest eveniment este organizat de Clubul AGON București, condus de către George Stanciu fiind al doilea eveniment regional sub aceasta denumire.

Regulamentul de competitie MMA Amator sub egida IMMAF

http://rmmaf.org/despre-rmmaf/regulament-immaf/

Reguli de participare:

1) Participanții trebuie să facă parte dintr-un club “afiliat” prin adeziune de susținere în scopul înființării ramurii de sport MMA în România ca disciplină de sine stătătoare, aceasta va fi depusă la Ministerul Tineretului și Sportului;

2) Sportivul trebuie să aibă asupra lui un act de identitate;

3) Trebuie să aibe 16 ani împliniti;

4) Să aibă dovada analizeleor de sânge;

5) Trebuie să faca dovada investigațiilor medicale, conform legii;

6) Să prezinte corect palmaresul sportiv ( istoricul meciurilor efectuate până acum în alte stiluri de contact).

Echipament de luptă obligatoriu:

– bandaje

– mănusi de MMA – oferite de organizator;

– tibiere – oferite de organizatori;

– proteză dentară detinută de către sportiv;

– cochilie;

– cască cu grilaj (doar la U18, categoria 16 -18 ani)

Echipament optional seniori:

căsti de protecție – oferite de organizatori;

Taxa de participare 50 lei sportivi.
Taxa de intrare spectatori 10 lei.

Pentru mai multe detalii vă rugam sa ne contactati la numerele: 0724204245 – George Stanciu

E-mail: contact@rmmaf.org

Pagina de facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/761467973926814/

Este a doua etapă din 5 programate, care vor avea loc până la următorul Campionat Mondial de MMA, miza participării la aceste etape fiind asigurarea pachetului de participare la Campionatul Mondial de MMA, în funcție de punctajul obtinut de sportiv și în măsura fondurilor adunate din sponsorizări.

Anul acesta, cea mai mare parte din costurile pentru participarea la Campionatul Mondial de MMA 2014 din Las Vegas, SUA, la care România a participat cu 7 sportivi, 2 antrenori și un arbitru oficial a fost asigurată în mare parte din fondurile de sponsorizare.

Nota:

Cupa Munteniei de de MMA nu se desfăsoara sub tutela nici unei Federatii Naționale, pentru că Artele Martiale Mixte – MMA nu este recunoscută  oficial  in România ca ramurii de sport, tot din această cauză,  evenimentele organizate de noi în România nu pot fi numite “Campionatul National de MMA” sau “Cupa Romaniei de MMA”.

Această Competitie are caracter OFICIAL și face parte din calendarul competitional depus la Ministerul Tineretului și Sportului, la dosarul de recunoastere a practicării ramurii de sport MMA, în conformitate cu Legea 69/2000 și HG 884/2001, Cap VII, Art. 27 și asteaptă vizionare din partea Comisiei de recunoștere pe ramuri de sport.

Sursa: rmmaf.org

Categories: Competiti Stiri
admin:
X

Headline

Privacy Settings