X

AGON participa cu 8 sportivi la Europenele de BJJ din Lisabona

Clubul AGON,  unul dintre cele mai puternice cluburi de MMA si BJJ din tara, participa saptamana aceasta cu 8 sportivi la Openul European de BJJ din Lisabona. Afiliat  scolii Ribeiro International, Clubul Agon are cea mai numeroasa echipa de pana acum la un Campionat International de BJJ. Trei dintre sportivii participanti sunt medaliati si la competitiile internationale de MMA amator.

Ion Grigore, participa pentru prima data la un eveniment international de BJJ, aceasta forma de grappling fiind o disciplina secundara practicata pentru ibunatatirea bagajului tehnic pentru MMA. Ion Grigore a reusit anul acesta o medalie de argint la Europenele de MMA din Praga.

Raluca Dinescu, este al doilea sportiv al clubului nostru care practica BJJ-ul in primul rand pentru imbunatatirea grappling-ului in competitiile de MMA. Este dublu medaliata cu argint la Europenele de MMA si medaliata cu bronz la Mondialele de MMA.

Roxana Dinescu participa pentru prima data la un Campionat de BJJ, fiind luptatoare de MMA pro, grappling-ul fiind o disciplina secundara.

Cristian Iorga, este poate cel mai competitiv sportiv al clubului AGON. Este neinvins in Romania la MMA amator si medaliat cu bronz la Mondiale de MMA din 2017.

Alexandru Mocanu, un sportiv foarte talentat care speram ca va aduce cat mai multe medalii.
Racaru Puiu, pentru care BJJ-ul a devenit noua pasiune la 48 de ani.
Ocrav Anechitei si Marius Mazareanu de asemena vor participa la Europenele de BJJ. Cei doi indeplinesc si sarcina de antrenor al echipei.

Mult succes intregii echipe!

Categories: Competiti
admin:
X

Headline

Privacy Settings