X

Rodrigo Mendes isi sarbatoreste revenirea cu medalii

Membrul GMA, Rodrigo Mendes a avut momente dificile in ultima perioada. A stat departe de competitiile de Jiu-Jitsu timp de trei ani, din cauza accidentarilor:” Ultima mea lupta a fost impotriva lui Fabio Leopoldo, in 2008 la Pan Americane. Am avut doua interventii chirurgicale de atunci, una la spate si cealalta la vezica biliara.”

Revenirea a fost programata pentru Nationalele Americane, acum doua saptamani. Liderul de la Gracie Barra Delray Beach, din Florida, a plecat spre California cu un sigur lucru in minte; sa revina exploziv.

Ceea ce a si facut:” Am castigat la divizia mea si absolutul in competitia No-Gi, si categoria mea de greutate la turneul Gi.”

O medalie de bronz a completat setul de medalii:” semifinala la openul Gi s-a incheiat cu egalitate, iar arbitrul a oferit meciul adversarului meu, care a luptat in finala impotriva lui Saulo Ribeiro. Multimea a crezut ca am castigat, insa eu stiu cat de greu este sa arbitrezi un meci de jiu-jitsu.”

Ca sa fie totul perfect, Rodrigo a avut de asemenea rezultate pe echipa care merita sarbatorite: “Cu doar cinci baieti, ne-am intors acasa cu 13 medalii.”

Rodrigo, care recent a obtinut centura neagra de nivelul 2 de la IBJJF, stie ca aceste rezultate sunt doar inceputul.
Sursa: graciemag.com

Categories: Stiri
admin:
X

Headline

Privacy Settings