Pe 24 septembrie v-a avea loc meciul dintre Rampage Jackson si Jon Jones, insa zilele trecute Jackson l-a acuzat pe Jones ca are un spion infiltrate in tabara sa de antrenament din Denver. Totul a inceput cand acesta si-a inscenat o leziune la mana, pentru a-si testa echipa. La putin timp acesta a fost sunat de catre reprezentantul UFC care aflase, se pare, vestea de la managerul lui Jones. In apararea s-a, Jones a spus ca informatia cu privire la accidentare aparuse pe Twitter. Desi echipa lui Jackson a cautat pe Twitter si pe net informatii despre accidentare, nu a gasit nimic.

 

Chiar daca tabara de antrenament a lui Jackson este privata, acesta a adus un grup de luptatori care sa-l ajute in pregatirea sa si considera ca unul dintre acestia ar putea avea legatura cu echipa lui Jones. Cu toate acestea, Jackson le-a specificat inca de la inceput ca nu au voie sa dezvaluie nici un fel de informatie care are legatura cu ce se intampla in tabara de antrenament, in special pe site-urile de socializare.

 

Ca reactie la acuzele aduse de Jackson, Jones a declarat prin intermediul site-ului de socializare Twitter, ca nu ar trisa niciodata deoarece respecta mult prea mult artele martiale mixte, si nu le practica pentru bani, ca rivalul sau.

 

Sa speram ca aceasta nu este o tactica a lui Jackson, de a se folosii de aceste acuzatii sa scape cu fata cat mai curata, in cazul unei infrangeri impotriva lui Jones.

Sursa: mmafighting.com

Leave a comment