X

O prima experienta la maraton pentru echipa AGON

[dt_slideshow width=”800″ height=”450″ posts=”maratonul-international-bucuresti”]

Duminica 05.10.2014, Clubul Agon, prin nu mai putin de 8 dintre membrii sai a participat la proba de semimaraton din cadrul maratonului international Bucuresti.

In pofida faptului ca nu a existat experienta necesara pentru o astfel de cursa, ca alergarea a fost facuta in grup, ceea ce a insemnat ca eventualele performante individuale ale celor mai pregatiti nu au fost valorificate, cursa a fost incheiata cu cateva minute sub doua ore, ceea ce reprezinta un timp bun, peste asteptari.

Intrucat platforma de baza a oricarui demers sportiv o reprezinta alergarea, activitate inscrisa in structura cea mai profunda a omului, orice performanta in domeniul sporturilor de contact nu poate ignora acest tip de efort.

De asemenea, din punct de vedere al aspectului psihologic, a invinge monotonia specifica a unui efort de anduranta constituie un antrenament in sine, in scopul de a deprinde rabdarea necesara pentru a putea sesiza si valorifica oportunitatile ce apar in cadrul competitiilor specifice sporturilor de contact.

 

Avand in vedere bucuria si placerea de a alerga impreuna, participantii la acest an la proba de semimaraton vor participa la editia de anul viitor la proba clasica de maraton, ceea ce insemna 42,195 km

Categories: Stiri
admin:
X

Headline

Privacy Settings