X

Nick Diaz este eliminat de la UFC, noul adversar al lui St Pierre este Carlos Condit

Nick Diaz a disparut pur si simplu de la UFC, fortand presedintele companiei, Dana White, sa-l elimine din meciul de campionat, la categoria mijlocie , unde lupta impotriva lui Georges St. Pierre.

 

In timpul unei conferinte de presa, Dana White a declarat ca era sceptic cu privire la Nick Diaz, deoarece stia ca acesta a fost mereu impotriva aparitiilor publice. In toata istoria sa, in care a promovat peste 1.600 de lupte, nu a patit asa ceva. St. Pierre, de asemena, a fost in stare de soc cand a auzit vestea, acesta nu reuseste sa inteleaga cum cineva poate da cu piciorul unei oportunitati ca aceasta.

 

Conferinta de presa a devenit si mai bizara cand managerul lui Diaz, Cesar Gracie, l-a sunat pe Dana White in timp ce acesta era pe podium, si, si-a cerut scuze pentru comportamentul lui Diaz, spunand, ca este de negasit.

 

White a declarat ca Diaz statea acasa la Gracie, cand s-a furisat pe usa din spate, de atunci fiind dat disparut. Nici macar fratele lui Nick, Nate Diaz, nu a putut oferii informatii despre locul in care ar putea fi.

 

Inlocuitorul lui Diaz este Carlos Condit, care la aflarea vestii ca o sa lupte pentru titlu, a izbucnit in plans de apreciere pentru oferirea acestei oportunitati, programandu-si un zbor spre Las Vegas, exact in aceeasi noapte. St. Pierre il considera pe Condit un oponet mult mai periculos,  decat  Diaz.

 

White a declarat ca inca nu a rezolvat situatia cu privire la adversarul cu care trebuia sa lupte initial Condit.

Sursa: mmafighting.com

 

Categories: UFC
admin:
X

Headline

Privacy Settings