X

Faceti cunostinta cu campionii mondiali No-Gi

Iata cu s-a desfasurat competitia de centura neagra la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu No-Gi 2012 din Long Beach, California, din aceasta duminica.

ABSOLUT

FINALA: Xande Ribeiro l-a invins pe Leandro Lo prin avantaj de un punct unic dupa scorul de 0-0. Lo l-a tras in garda deschisa si a incercat in mod intens de a se repozitiona tot timpul, dar Xande nu l-a lasat. Scorul de 0-0 a ramas pana in minutul noua, cand Xande a apucat unul dintre picioarele lui Lo si a incercat sa-I blocheze incercarea de a se intoarce. Presiunea a fost atat de mare incat Lo a fost nevoit sa se intoarce pe toate patru membrele. Avantajul de puncte rezultat s-a dovedit a fi decisive. Scoala “veche” de Jiu-Jitsu a lui Xande a predominat.

SUPERGREA

FINALA:Caio Terra il invinge pe Fabbio Passos prin sugrumare de la spate. Caio a luat rapid spatele lui Fabbio sugrumandu-l , fortand centura neagra de la Alliance sa bata in doar 31 de secunde. Ar putea fi acesta genul de lucru pe care Caio il preda lui Carlos Condit?

SUPERUSOARA

FINALA:Rubens Cobrinha l-a devansat la puncte pe Justin Rader prin 13 la 0. Rubens Cobrinha a inceput prin incercarea unui sweep punctand in avantaj. Asul de la Alliance l-a tras calm pe Rader in obstacol. Spre final de meci Cobrinha intr-un final a atacat reusind un leglock, sweep si apoi control spate. Justin a refuzat sa bata. Cobrinha a obtinut alte doua puncte cand cei doi s-au rostogolit in afara ariei de lupta in acelasi timp el reusind o sugrumare pana sa iasa dupa care timpul a expirat.

USOARA

FINALA:Augusto Tanquinho l-a invins pe JT Torres prin avantaj de puncte. Dupa opt minute de actiune in picioare, JT si Augusto Tanquinho au dat drumul unui show. JT a deschis scorul cu doua avantaje dintr-un takedown dar a fost penalizat pentru pasivitate. Spre final de meci, Augusto l-a tras in garda si a punctat printr-un triunghi cu parghie pe brat, din care JT a scapat fara griji, dar pe care arbitrii l-au vazut ca fiind periculos. Tanquinho castiga in ultimile secunde din nou. Dramatic!

MIJLOCIE

FINALA:DJ Jackson il invinge pe Clark Gracie cu 5-0. Inteligentul DJ Jackson nu a cazut prada niciunui truct ale jucatorului cu garda Clark, castigand prin 5 la 0 in timp ce simuleaza o trecere brusca.

GREA (MEDIE)

FINALA:Pablo Popovitch il invinge pe Romulo Barral prin 3-0. Marea finala mult asteptata a durat pana cand Pablo Popovitch trezit la jumatatea meciului a trecut garda lui Barral intr-un mod impresionant.

GREA

FINALA:Roberto Tussa il invinge pe Rafael Lovato Jr. prin decizia judecatorilor (1-1 prin avantaj de puncte). Lovato a fost periculos pe tot parcursul timpului cu garda sa, dar Tussa nu a renuntat pana cand nu a trecut garda omologului sau American. Cu un singul punct de avantaj, arbitrii i-au dat castig lui Tussa. Foarte tehnic zici!

SUPERGREA

FINALA:Roberto Cyborg il invinge pe Gustavo Elias cu 6-0. Cyborg l-a trantit pe uriasul de la Gracie Humaita de trei ori, folosinduse de garda sa de uragan.

ABSOLUT CENTURA MARO

FINALA: Keenan Cornelius (Lloyd Irvin) il invinge pe colegul sau Wilbur Leonard la puncte dupa obtinerea bataii in meciurile precedente.

FEMEI:

ABSOLUT

FINALA:Tammy Grieg o invinge pe Bia Mesquita prin decizia judecatorilor. Dupa ce a invins-o pe Luzia Monteiro, Bia lupta cu Tammy, care mai inainte a invins-o la puncte pe Michelle Nicolini. Finala de open a fost electrizanta. Bia i-a luat spatele obtinand 4-2. Centura neagra din Gracie Barra a mers pe principiul totul sau nimic pana spre final prin sweepuri si chiar trasaturi. Tammy a fost declarata castigatoare de catre judecatori pentru rafala ei frenetic tarziu in meci.

USOARA:

FINALA:Beatriz Mesquita o invinge pe Thayssa Ramos prin 3 puncte de avantaj la 1 dupa o egalitate de 2-2. Thayssa, o reprezentanta a echipei Avengers a trantit-o pe Bia inca de la inceput la care centura neagra de la Gracie Humaita a raspuns printr-un kneebar, footlock si apoi armbar pentru a rasturna situatia pe tabela de punctaj. Thayssa s-a dovedit a fi o nuca greu de spart si a rezistat pana la sfarsit. Cu 15 secunde ramase, cu toate acesatea, cei trei judecatori au vazut-o pe Thayssa ca fiind prea pasiva si au penalizat-o cu doua puncte. Cu remiza, Bia castiga la avantaj de puncte.

GREA:

Finala:Fernanda Mazzelli o invinge pe Tammy Griego cu 4-2. Fernanda a trantit-o pe tammy inca de la inceput, dar centura neagra de la Gracie Barra nu s-a clintit. Dupa un control deasupra, Griego a pus presiune aproape reusind. Fernanda si-a revenit, a facut un sweep si a castigat. Tammy a obtinut doua puncte insa a fost prea tarziu.

SUPERUSOARA (LIGHT)

FINALA:Sofia Amarante o invinge pe Oceane Marie cu 2-0.Sofia s-a napustit asupra lui Oceane in minutul sapte si a castigat.

SUPERUSOARA

FINALA:Ana Carolina Vidal a invins-o pe Sayaka Shioda cu 15-0. Ca o paranteza, Carol a trebuit sa o bat ape Shida de doua ori in aceasta duminica pentru a devein campioana. Pentru inceput a fost o bataie zdravana. Shioda a trecut de Jennifer Petrina si a mers pana la final pierzand din nou, de data asta cu 15-0. Ana a trecut si a intrat in mount dar a trebuit sa indure un leglock sinistru din partea luptatoarei japoneze.

MIJLOCIE

FINALA:Luiza Monteiro a facut-o sa bat ape Penny Thomas printr-un kneebar. Intregul meci al bombelor blonde s-a dovedit a fi o lectie de aparare. Luiza a incercat un armbar cu Penny, care a scapat cu abilitate. Penny contracareaza cu un takedown dar Luiza blocheaza scorul si in ultimile 30 de secunde ramase pe ceas se elibereaza din atacul lui Penny si ii prinde genunchiul.

Sursa: graciemag.com

Categories: Stiri
admin:
X

Headline

Privacy Settings