Despre AGON

Mai mult decat o sala de arte martiale!

Clubul Sportiv de Arte Martiale AGON a luat ființă in 2011 din pasiunea pentru sport, disciplină și sănătate. Antrenamentele se adresează tuturor iubitorilor de sport, indiferent de etnie, sex sau vârsta. Este important ca acestia să îndeplineasca condițiile medicale și să respecte regulamentul de ordine interioară a clubului.

Antrenamentele se desfășoară în regim de inițiere și performanță, Clubul Agon oferind o gama larga de discipline, fiind cel mai polivalent club din tară, cu participări și rezultate internaționale la: MMA, BJJ, Grappling, Kempo și SUMO.

Activitatea se desfăsoară într-o sală cu suprafaţa de 250mp, dotată corespunzător din punct de vedere al echipamentelor necesare antrenamentelor specifice.

Clubul nostru este afiliat Federației Române de Box, FederațieI Române de Judo și Federației Române de Kempo. De asemenea, AGON este membru fondator al Federației de Arte Marțiale Mixte – MMA și al Asociației Pro BJJ.

Misiunea noastra

Clubul Sportiv de Arte Martiale AGON are ca misiune promovarea sportului de contact prin antrenamentele desfasurate in sala, in scop recreativ dar si prin participarea la competitii in vederea in vederea realizarii performantelor sportive la cel mai inalt nivel.
Cea mai mare realizare a clubului nostru este titlul de Campion Mondial de MMA, castigat de Raluca Dinescu la editia din 2018 a Campionatului Mondial IMMAF- WMMAA.

Blog

Ultimele stiri

Seminar de BJJ cu Gustavo Dias

Ribeiro Jiu-Jitsu Romania si AGON Fighting va invita la un seminar de BJJ cu Gustavo Dias, antrenor la University of Jiu-Jitsu din San…
Gallery

Instagram

Follow Agonfighting