X

Creierul, aliatul tău spre o performanță sportivă de top

Cu fiecare an ce trece, sportivii sunt din ce în ce mai rapizi, mai puternici și, în general, mai buni. Atleții moderni se bucură de exerciții bazate pe o înțelegere complexă a științei din spatele sportului, precum și de cercetări în domenii conexe, cum ar fi alimentația și suplimentele nutritive. De-a lungul timpului, au fost aplicate diferite abordări pentru a oferi sportivilor performanțe de top, indiferent de disciplina practicată.

Mens sana în corpore sano – cum atingem potențialul maxim

Cum fiecare Batman are nevoie de Robinul său pentru a lupta împotriva criminalilor, corpul tău are nevoie de o minte sănătoasă și pregătită pentru a-și atinge potențialul maxim. Starea de spirit și capacitatea de concentrare este la fel de importantă precum capacitatea fizică în cursa către performanța de vârf. Mulți atleți de elită se bazează pe tehnici de psihologie sportivă pentru a obține un avantaj mental față de adversar și pentru a învăța cum să-și focalizeze toată atenția spre obiectivul vizat.

Cu toții știm că nutriția potrivită ne poate ajuta să excelăm, să ne recuperăm mai repede, să reducem riscul de accidentări și chiar să reducem durerea musculară. Insă, ce ne facem cu mintea? Acest procesor care ne coordoneaza mișcările are nevoie, la rândul său, de combustibilul potrivit pentru a funcționa într-o bună armonie cu restul corpului.

Hai să descoperim împreună o soluție la îndemâna oricui! IQBox.

Siberian Health Romania propune un „cocktail special pentru a menține o activitate intelectuală înaltă”. Datorită mixului inteligent de ingrediente, IQBox nu este de ajutor doar celor care învață pentru un examen sau au o perioadă grea la birou, ci și sportivilor de performanță sau pasionaților de sport în general.

Să luăm ingredientele pe rând și să vedem cum ajută creierul să fie pregătit pentru performanță:

Vitaminele A, E și C protejează celulele creierului de procesele oxidative.Vitamina A are un puternic efect antioxidant, sprijină sistemul imunitar și ne ajută să ne vindecam mai rapid în cazul unor infecții sau inflamații. Vitamina C se găsește în concentrații mari în creier. Din acest motiv, când apare o deficiență de vitamina C, acesta se numără printre primele organe afectate. Vitamina E are un efect benefic asupra mușchilor, a sistemului imunitar, ocular sau la nivelul dermului.

Ginko Biloba, supranumit și „copacul-minune”, este un adevărat ajutor pentru creier. Extractul de Ginko Biloba din IQBox îmbunătățește memoria, atenția și capacitatea de concentrare, regularizează neurotransmițătorii și stimulează nivelul de oxigen din creier.

Acizii grași Omega-3 joacă un rol extrem de important în funcționarea creierului precum și în dezvoltarea normală a organismului. Nutriția corectă a celulelor creierului prin administrarea acestor acizi accelerează munca pe care o depune în atingerea performanțelor sportive.

Formula IQBox a fost atent concepută pentru a-i oferi creierului o nutriție echilibrată și pentru a-i asigura hrana de care are nevoie în perioadele de efort maxim, atât intelectual, cât și fizic. Orice sportiv de performanță știe că una din cheile către succes este capacitatea de rămâne concetrat. Calitățile fizice naturale, completate de un antrenament adecvat, îți pot garanta succesul, însă cei mai buni sportivi au la fel de multă grijă și de mintea lor.

Descoperă mai multe despre efectele acestui boost pentru creier aici și aici

Descoperă mai multe despre efectele acestui boost pentru creier http://iqbox.siberianhealth.ro/

Cupon de reducere: artemartiale

Fecebook: https://www.facebook.com/IQboxsiberian/

Instagram: https://www.instagram.com/iqboxsiberian/

Categories: Fără categorie
admin:
Related Post
X

Headline

Privacy Settings