PAGINA NOASTRA WEB ESTE IN MENTENANTA

Agon BJJ, MMA, KICK, Karate, Box, Autoapărare, toate la un loc!

Site în construcție, totusi, pentru detalii, ne puteti contacta telefonic la nr: +40724204245 sau pe email-ul: agonbjj@gmail.com

Intre timp, puteti consulta orarul pentru antrenamente mai jos. Agon BJJ și multe altele. Ne puteți găsi la ADRESA

 

În cel mai scurt timp vom avea site-ul pregatit și gata de vizualizat, pregaătim un format cât mai prietenos unde vei putea accesa informații cu privire la discipline, orar, locație, poze și multe altele. Până atunci ne găsești pe Facebook, Instagram, Tiktok și Youtube cu noi videouri!

 

Despre Agon

Arte marțiale în Bucuresti! AGON a luat ființă în 2011 ca asociație sportivă,  din pasiunea pentru sport, disciplină și sănătate. Este primul club internațional afiliat sub Xande Ribeiro, numărul 1 în BJJ Heroes’ Top BJJ Competitors of All Time până în 2020.

Antrenamentele se adresează tuturor iubitorilor de sport, indiferent de etnie, sex sau vârsta.
Clasele se desfășoară în regim de inițiere și performanță, oferim o varietate de discipline, fiind cel mai polivalent club din tară, cu participări și rezultate internaționale la: MMA, BJJ, Grappling, Kempo și SUMO.

2023/01/30 17:00:00
[tt_timetable shortcode_id=”timetable-for-wordpress-sample-2″ event=”” event_category=”” hour_category=”” columns=”” measure=”0.25″ filter_kind=”event_and_event_category” filter_label_2=”All Locations” time_format=”H:i” disable_event_url=”1″ colors_responsive_mode=”1″ export_to_pdf_button=”1″ box_bg_color=”#96235b” filter_color=”#353c40″ generate_pdf_bg_color=”#353c40″ generate_pdf_hover_bg_color=”#ff9935″ custom_css=”.tt_timetable .event .event_header {font-size:16px;font-weight:normal;}”]